6 saker du vill veta om Julia Franzén

Julia Franzén

FOTO: Instagram, Eero Hannukainen/TT
Julia Franzén har synts till här och där sedan sin medverkan i Robinson 2020.
Hon har dejtat flickfotografen Bingo Rimér, men är nu singel och ska försöka hitta sin drömprins genom att vara Sveriges nästa Bachelorette på TV4.
Men vad vet du om Julia egentligen?
Slå på ljud

En ny kvinna började hösten 2020 att till på Bingo Rimérs, 45, Instagram. Det var Julia Franzén, 30, som då fått Bingo på fall. De dejtade ett tag, vilket ledde till att Julia även började umgås en hel del med Bingos ex Katrin Zytomierska, 43. Men relationen fick sig ett slut och Julia blev istället Sveriges nästa Bachelorette!

Men vem är egentligen Julia? Här är sex saker du antagligen inte visste om henne!

Hur gammal är Julia Franzén och var bor hon?

Julia Stefanie Liv Franzén föddes den 30 juni år 1990 och är idag 30 år gammal. Hon är uppvuxen på Sveriges västkust och är idag skriven i Lerum. Men där har hon inte tillbringat sina senaste år. Just nu är hon nyligen inflyttad till Marbella och innan dess hade hon sitt pick och pack i Los Angeles.

Julia Franzén i Robinson 2020

Julia blev känd för svenska folket när hon klev in i tävlingen Robinson 2020. Hon tog sig långt i tävlingen och blev god vän med många.

Julia har gjort en hel del resor i sitt liv, inte bara till olika länder utan även med sig själv. Hon har tidigare berättat om en viktresa hon gjort där hon gick ned många kilo på kort tid. Och därefter började hon hjälpa andra att nå samma mål som hon hade – att bli mer hälsosam i kropp och själ.

Nu arbetar hon som personlig tränare och livscoach.

Vad heter Julia Franzén på Instagram?

Julia är mycket aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter hon juliafranzen.se och har över 65 000 följare.

Så, vad kan man som följare hitta i Julias flöde?

Hon beskriver sig själv som en livscoach och personlig tränare och det du får ta del av genom att följa henne är:

  • Skönhet och resor
  • Julias liv i Marbella
  • Dagliga livscoachtips
  • Skönhetstips
Julia Franzén
FOTO: Eero Hannukainen/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Synts till i tv-rutan tidigare – i Cirkus Magaluf

Första gången som tv-tittarna kunde få syn på Julia var inte i Robinson, utan i ett annat lite mer festligt program Cirkus Magaluf. TV3 gjorde en satsning genom att spela in en reality i Magaluf för att följa ungdomarna som jobbade för säsongen i feststaden.

Julia var en av de som medverkade i programmet, tillsammans med sin kusin Camilla Fogestedt, 28. De bjöd på en hel del skratt och smarta tips i programmet, men framförallt kärlek!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

LÄS ÄVEN: Därför känner du igen Julia Franzén i Robinson 2020

LÄS ÄVEN: Robinson-Julia Franzén döms i hovrätten – talar ut om brottet

SENASTE NYTT!