Julia Franzén är nya Bachelorette Sverige – blir TV4:s första

Julia Franzén är nya Bachelorette

FOTO: TV4
Nu är det äntligen avslöjat vem som blir TV4:s nya Bachelorette Sverige.
Julia Franzén är den lyckliga!
– Jag är verkligen redo för att hitta kärleken. Jag vill ha bröllop och barn, säger Julia Franzén.
Fem saker om Julia Franzén
Slå på ljud

Under hösten 2021 har det efterlängtade programmet Bachelorette Sverige premiär på TV4. Det är första gången som kanalen har hand om programkonceptet, och vem blir då TV4:s första Bachelorette?

Nu står det klart att den lyckliga singeltjejen som hoppas att få träffa den rätta är Julia Franzén, 30.

TV4:s ord om nya Bachelorette Sverige

Det är länge som tittarna har efterfrågat en svensk version programmet Bachelorette och nu blir drömmen äntligen verklighet. Men även att få vara den lyckliga tjejen i centrum har det varit en stor efterfrågan kring. Nu är det alltså bestämt att Julia Franzén från Lerum är den lyckliga.

Julia är precis en sådan tjej som vi letat efter, med sin kombination av charm och filterlöshet. Hon är rolig och lite galen, men har också en allvarlig sida. Ett djup som hon inte är rädd för att visa upp och prata om. Dessutom har hon en stark längtan efter äkta kärlek, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent på TV4. Hon fortsätter:

– Nu har killarna i Sverige världens chans att träffa en riktig drömtjej.

Julia Franzén är nya Bachelorette Sverige

Julia Franzén.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julia Franzéns känslor om att axla rollen som Bachelorette

Julia Franzén är otroligt spänd och förväntansfull inför kommande Bachelorette-resa. Visst att hon har varit en av deltagarna i Robinson tidigare, men nu har hon verkligen gett sig in i en helt annan typ av äventyr!

– Jag har levt ett liv där jag gjort allt man kan drömma om och skapat en karriär som jag är supernöjd med men nu längtar jag efter något annat. Jag är verkligen redo för att hitta kärleken. Jag vill ha bröllop och barn och hela den grejen, säger Julia Franzén.

Inspelningen av programmet drar igång under våren 2021 och de män som önskar vinna Julias hjärta kan nu söka. Frågan är ju vad Julia söker?

Många tror nog att jag söker en typisk kostymkille som är snygg och lång med en bra karriär men det viktigaste för mig är att han är trygg och rolig. Jag vill ha en lite galen kille, lite rufsig sådär, säger Julia och konstaterar även:

– Jag har ju träffat många killar men det har aldrig blivit rätt. Nu tycker jag att det är dags.

Nu är ansökan öppen för singelkillar att medverka i Bachelorette Sverige. Programmet kommer att sändas under hösten 2021.

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan Bingo Rimér och Julia Franzén efter romansen

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs tankar kring fler barn efter lyckan med Julia Franzén

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN