Bingo Rimérs tankar kring fler barn efter lyckan med Julia Franzén

Julia Franzén, Bingo Rimér och Nova Rimér

Foto: TT

Efter kyssbilden med Julia Franzén funderar nu Bingo Rimér på om han kanske vill skaffa fler barn.
I ett inlägg på Instagram delar han med sig av tankarna – detta efter dottern Novas hårda krav.
”Vad blir då en framtid med Julia och barn?”, skriver Bingo.
Fem saker om Julia Franzén
Slå på ljud

Julia Franzén, 30, och Bingo Rimér, 45, har fattat tycke för varandra. Exakt hur deras relation ser ut håller de för sig själva men att intresset mellan dem finns har nog inte undgått många. De delar nämligen flitigt med sig av uppdateringar ihop på sociala medier och har även publicerat en bild där de kysser varandra.

– Han är en fin person alltså, man har så kul med honom. Han är fantastik, så glad och rolig. Han är jättebra, har Julia tidigare sagt till Hänt.

Nova Rimérs krav på Bingo gällande fler barn

Bingo har tre barn sedan tidigare relationer – Nova, 17, Ringo, 10, och Rambo, 7. Rollen som pappa trivs han väldigt bra i och barnen visar sig även komma väl överens med Julia. Bingo begav sig nämligen med sönerna till Marbella, där Julia bor, för en härlig vecka i solen. Förutom de tre barnen har Bingos ex Katrin Zytomierska sonen Falke, som även Bingo har en nära relation till.

Dottern Nova har gjort det klart för Bingo att hon inte vill ha några fler syskon, även om Bingo inleder en ny relation. Det var under en middag som Nova uttryckte sitt krav på pappan.

”Vi pratar om min dejt Julia ”Hon verkar vara en helt fantastisk tjej och väldigt söt. Men inga fler barn!!” säger Nova och spänner blicken i mig”, har Bingo tidigare skrivit på Instagram.

Julia har däremot inga barn men har varit öppen med att hon gärna vill ha det i framtiden. Nyligen fick hon en fråga gällande om hon vill ha biologiska barn varpå detta var hennes svar:

”Ja 100% men inget jag tar för givet att jag kan få. Därför jag vill frysa mina ägg”, skrev Julia på Instagram story.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingo Rimér om tankarna kring att skaffa barn med Julia

Nu väljer Bingo att återigen lyfta ämnet i ett längre inlägg på Instagram. Det är till en bild på de två sönerna Ringo och Rambo som han skriver av sig sina tankar.

”Asså dessa två pojkar. . Först kom Nova. En helt underbar liten ängel. Sen kom Ringo och Rambo. Så coola killar och så fina tillsammans när dom inte krigar. Sen när man inte trodde det var möjligt att få finare ungar. Då kommer Falke. Som är den mest perfekta av dom alla. Men sen då. Vågar jag skaffa mer barn i framtiden?, skriver Bingo och fortsätter:

”Tänk om dom blir superjobbiga, fulla med diagnoser och kanske föds med en allvarlig sjukdom. Tänk om dom bara är huvudvärk. Vi som har helt perfekta barn. Tar jag en enorm risk om jag skaffar fler barn? Vad blir då en framtid med Julia och barn? Det kan ju bli dötrist och långtråkigt? Eller alldeles ...... alldeles underbart”.

I kommentarsfältet syns Julias namn. Hon har lämnat en lite uppmuntrande hälsning som kan tolkas som att hon gärna hade skaffat barn med Bingo.

”Äsch MER BARN ÅT FOLKET!! Så lovar jag att ta hand om dig när du är gammal sen”, skriver Julia.

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om Douglas Murrays relation till pappa Jesper Parnevik

LÄS OCKSÅ: Emma Peters tar över Petra Medes roll som Katja i Bonusfamiljen

FRÅN FÖRSTASIDAN