Penny Parnevik om Douglas Murrays relation till pappa Jesper Parnevik

Penny Parnevik, Jesper och Douglas Murray

Jesper Parnevik och Douglas Murray är väldigt nära vänner.
I Pillowtalk berättar Penny nu om stunder då det kan kännas jobbigt.
– Sårad, säger hon.

Tv-profilen Penny Parnevik och hockeyproffset Douglas Murray har varit ett par i flera år. Tillsammans har de sonen Atticus och väntar nu sitt andra gemensamma barn. De har med andra ord blivit ett riktigt radarpar och given duo, men det många inte vet är att Douglas faktiskt var vän med Pennys pappa innan han och Penny blev ett kärlekspar.

Golfspelaren Jesper Parnevik och Douglas har varit nära vänner i många år, och när Peg och hockeyspelaren berättade för familjen att de fått känslor för varandra var de samtidigt tvungna att ta ett snabbt beslut om de ville satsa eller inte för att det inte skulle gå ut över familjerelationerna.

Att ens partner och pappa har en god relation är något många strävar efter, men i systrarna Penny och Peg Parneviks podcast Pillowtalk berättar Penny nu att deras vänskap ibland kan bli för mycket.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny om Douglas relation till pappa Jesper

Det är när systrarna pratar om deras partners relation till deras föräldrar som Penny Parnevik kommer in på Jesper och Douglas minst sagt nära vänskap.

– Jag skulle säga att Douglas och min pappa ringer varandra två gånger om dagen. De är bästa vänner och det är galet, säger hon och fortsätter:

LÄS MER: Stina Wollters ord om sorgen efter Sven Wollters död

– Ibland så har jag faktiskt lagt mig i och sagt att jag blir sårad av att pappa ringer Douglas mer än vad han ringer mig. Men jag skulle hellre vilja att de är bästa vänner än inte alls.

Penny berättar att hon ofta får rapporter om hennes pappa genom Douglas, och att han till exempel visste långt före henne en gång då Jesper skulle komma till Sverige. Men i det stora hela tycker Penny att det är fint, och trots att det ibland kan vara jobbigt eller frustrerande säger hon att det är första gången hon har en partner som kommer så bra överens med hennes pappa – och att hon är tacksam över det.

– De gillar liksom aktiviter med varandra. De gillar att spela kort, de gillar att tävla mot varandra, de gillar att basta, säger hon och fortsätter:

– De har faktiskt väldigt fin relation och det är jävligt skönt. För jag har aldrig haft en kille som har så bra relation med min pappa.

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks nya avslöjande om namnvalet för ofödda bebisen

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks oro för corona efter insjuknandet under graviditeten

SENASTE NYTT!