Katrin Zytomierskas ärliga ord om Julia Franzens relation till sönerna

Katrin Zytomierska & Julia Franzén

Sedan Julia Franzén och Bingo Rimér började träffas har Julia träffat hans barn ett flertal gånger.
I Relationspodden berättar Katrin Zytomierska nu vad hon känner kring Julias relation till barnen.
– Haft svårt för det där, säger hon.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gick skilda vägar för fem år sedan efter att ha varit ett par i sex år. Sedan dess har de levt varannan vecka-livet med deras gemensamma barn Ringo och Rambo, och har trots skilsmässan lyckats behålla en bra relation.

Men under hösten började rykten om att Bingo dejtar Robinson-profilen Julia Franzén att cirkulera. Och mycket riktigt. Bingo och Julia har hängt en hel del den senaste tiden och Julia har med det även lärt känna Bingos barn.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Niclas Wahlgrens avklädda bilder

I Bingo och Katrins gemensamma podcast Relationspodden berättar Katrin nu om vad hon känner kring hela situationen med Julia och barnen.

Bingos relation till Julia

Det var efter att Julia skrev på sin Instagram att hon kunde tänka sig att dejta Bingo som de två bestämde sig för att ses. När de väl sågs klickade de direkt och det slutade därför med att de spenderade flera dagar ihop innan hon tillslut gav sig tillbaka till Spanien där hon bor.

Men inte lång tid därefter bestämde sig Bingo för att åka och hälsa på Julia i Spanien - och med sig tog han även sönerna Ringo, Rambo och Katrins son Falke. De tog då en middag tillsammans på det svenska hamburgerstället Brödernas och redan då kunde man se att pojkarna klickade bra med Julia. Bingo la även upp en bild på Instagram där Falke satt i Julias knä och skrev:

”Falke ser ju ut att trivas med sin nya mamma”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Katrins ärliga ord om Julias relation till sönerna

Att ens barn blir introducerade för nya vuxna är något som ofta kan vara känsligt för föräldrar, men i Relationspodden berättar Katrin nu att det är allt annat än jobbigt för henne att Julia kommer så bra överens med hennes barn.

– Haft svårt för det där. Tvärtom så uppskattar jag väldigt mycket när andra vuxna människor kommer in i mina barns liv. Jag blir jätteglad när ni ikväll berättar att Julia nattade Rambo igår och kliade honom på ryggen, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag tror att många mammor hade blivit arga och känt att "där ligger en annan kvinna nära mitt barn och nattar honom." Du förstår. Jag tror tyvärr det är mycket sånt där.

Bingo håller med Katrin och refererar till när han hamnade i en liknande situation med sin dotter Nova och hennes mamma. Inte långt efter att de hade separerat träffade hon en ny, och idag är han en jättestor del i Novas liv.

– Han är ju hennes pappa. Det är ju inget snack om saken. Och jag har tänkt på det som något som är så otroligt positivt. Jag har ju alltid varit så otroligt lycklig över att Ludde har funnits där och hans engagemang med läxor och allt. Men jag tror precis som du säger att det är känsligt för vissa, säger han.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér kräver Katrin Zytomierska på offentlig ursäkt

LÄS OCKSÅ: Leif GW Perssons hårda ord om Bingo Rimér efter konflikten