Niclas Wahlgrens avklädda bilder – följarnas starka reaktioner

Niclas Wahlgren

Radioprofilen Niclas Wahlgren har tillbringat många timmar på gymmet de senaste åren.
Nu visar han stolt upp sin vältränade kropp – och följarna är riktigt imponerade.

Niclas Wahlgren, 55, har synts till i tv-rutan en hel del genom åren. Numera händer det ganska sällan, förutom när han då och då dyker upp i ett avsnitt av familjens realityserie Wahlgrens värld. Niclas har nämligen gått över till att jobba med radio och i januari avslöjades det att han blir en del av det populära programmet NRJ Morgon.

– Det är både en ära och en utmaning att få leda morgonshowen på Sveriges bästa radiokanal. Jag är superpeppad!, sa Niclas i ett pressmeddelande i samband med att nyheten offentliggjordes.

LÄS MER: Gravida Emilia Wahlund akut till sjukhus

Den största konkurrenten till NRJ Morgon är Rix MorronZoo, där Niclas Wahlgrens ex-fru Laila Bagge, 48, jobbar.

Niclas Wahlgrens okända son Tim

När Niclas inte är på jobbet älskar han att umgås med sin familj, som består av bland andra lillasystern Pernilla Wahlgren, 53, och lillebrodern Linus Wahlgren, 44.

Från tidigare relationer har Niclas barnen Kit Wahlgren, 9, och Tim Wahlgren, 31. Kit har man kunnat se i mamma Laila Bagges realityserie Lailaland men Tim är mer av en doldis. Han har valt ett liv utanför rampljuset och har istället fokuserat på sina studier.

”Han är akademiker och har någon jobbtitel som jag inte ens kan uttala”, har Niclas tidigare skrivit om Tim.

Familjens reaktion efter plötsliga karriärbytet

Någonting annat Niclas Wahlgren älskar att göra är att träna. Under sommaren 2019 bestämde han sig för att göra karriär av sitt stora intresse och började då utbilda sig till personlig tränare.

I oktober samma år blev Niclas klar och sedan dess har han tagit emot kunder. Hans familj blev knappast förvånade när de fick höra att Niclas beslutat sig för att ge sig in i träningsbranschen.

– Jag har ju hållit på att träna innan fast då kampsport. Men att jag vill lära mig nya saker och gå utanför ramarna, det är de ganska vana vid. De tycker att det är skitkul, har Niclas tidigare berättat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Visar upp superkroppen

All denna träning har såklart gett resultat och Niclas är inte den som drar sig för att visa upp sin muskulösa kropp i sociala medier.

Nu har radioprofilen gjort det igen. I ett inlägg på Instagram delar han med sig av ett bildspel där han är iförd badbyxor.

”Jag vet inte hur det är för dig, men själv längtar jag galet mycket efter sommaren med värmen och ljuset!”, skriver Niclas Wahlgren till bilderna.

Följarna reagerar starkt på inlägget och i kommentarsfältet är det tydligt att många av dem är imponerade av Niclas fysik.

”Du slår varenda 25-åring med din perfekt välskulptulerade vältränade kropp”, skriver en person.

”Så otroligt snygg du är”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens plötsliga sjukdomsbesked: ”Kämpar”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagge om sonen Liams verkliga relation till pappan

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Patrik Österberg/TT

Senaste nytt