Niclas Wahlgrens plötsliga sjukdomsbesked: ”Kämpar”

Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren är en av de som drabbats av covid-19.
Nu berättar han om sin tuffa sjukdomsperiod och vägen tillbaka.
”Kämpar”, skriver han.

Niclas Wahlgren är känd från både tv och radio, och kommer dessutom från en av Sveriges absolut kändaste familjer. Med föräldrar som Christina Schollin och Hans Wahlgren har han mer eller mindre vuxit upp i rampljuset och precis som sina föräldrar och syskon har han själv tagit sig an underhållningsbranschen.

På senaste tiden har han dessutom börjat intressera sig en hel del för träning och brukar ofta dela med sig av bilder från gymmet på sina sociala medier. I en intervju med Hänt har han tidigare berättat varför han gillar att dela med sig av sin träningsprocess.

Lisa Nilssons nya ord om skilsmässan från Henrik Janson

– Istället för att visa att man sitter på ett inneställe och äter hummer och dricker massor av groggar så kan man inspirera till ett mer hälsosammare liv istället, sa han då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Niclas Wahlgrens nya sjukdomsbesked

Men den senaste tiden har det ekat tomt med gymbilder från Niclas sida och han har inte förklarat varför – förrän nu.

Det visar sig att Niclas träningspaus beror på att han varit sjuk. Niclas har nämligen åkt på coronaviruset och i ett inlägg på Instagram berättar han hur viruset drabbade honom.

”Nu är jag tillbaka igen! Insjuknade för två veckor sen och även om jag varit dålig så är jag väldigt tacksam att jag fick en lindrig variant av corona. Tänkte väldigt mycket på hur olika viruset slår och vet hur många andra kämpat och fortfarande kämpar med sviter som sitter kvar”, skriver han.

Han fortsätter sedan med att skriva att 2020 har varit ett riktigt skitår, men att han trots det tycker att man ska fokusera på det positiva.

”Mycket positivt har hänt också och vi har säkert lärt oss ett och annat vi kan växa av eller hur! Var du än är i livet så kämpa på och lyssna alltid och tro på dig själv. Skön söndag och kram från äntligen frisk”, skriver han.

Och i kommentarsfältet är det många som är glada över att höra att han idag mår så pass bra som han faktiskt verkar göra.

”Skönt att du fick en lindrig variant och att du mår bra igen”, skriver en följare.

”Skönt att du klarade dig bra ifrån Corona.Visst känns året som ett skitår, men på samma gång har vi fått stanna upp, inte stressa lika mycket som innan”, skriver en annan.

Flera tackar även Niclas för att han sprider positivitet i dessa tider.

”Fint det du skriver!! Lite uppmuntran o pepp e vad vi behöver!!!”

LÄS OCKSÅ: Därför är Niclas Wahlgren skriven med tv-profilen Caroline Tarabocchia

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens son Tim har vuxit upp – så ser han ut idag