LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om sonen Liams verkliga relation till pappa Mason Pitts

09 jan, 2021 
Laila Bagges son Liams pappa bor i USA.
På grund av coronaviruset har far och son inte kunnat ses på ett år – förrän nu under jul då de återförenades.
På sin blogg berättar nu Laila om sonens längtan efter sin pappa och resan under pandemin.
”Så nödvändig, absolut på så många plan.”
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Laila Bagge har två söner, Liam och Kit. Liam är idag 17 år gammal och hans pappa är en amerikan som heter Mason Pitts. I Lailas serie Lailaland har hon berättar hur förhållandet med Liams pappa var.

– Jag fattar inte alltså, att ni har varit ett par...Jag förstår bara inte hur det har kunnat funka, säger Liam i serien varpå Laila svarar:

– Nej men det funkade ju inte heller.

Hon förklarar för sin son vad det var hon föll för hos hans pappa.

– När vi träffades var vi båda på turné, vi båda jobbade inom musiken, så jag tror vi var mer lika då. Sen är det ju alltid så att man växer ifrån varandra, eller så växer man ihop och går mot ett gemensamt mål. Och det gjorde inte vi inte. Men visst vi hade det bra ett tag som alla förhållanden har, tills man börjar växa isär.

Liams resa till sin pappa under pandemin

Nu bor Liams pappa i USA och innan pandemin var Liam ofta på besök hos Mason. Men nu har det gått ett år, innan Liam äntligen fick åka till sin pappa över jul.sin blogg skriver Laila om resan.

Annons

”Man ska ju undvika icke nödvändiga resor just nu, och man kan ju undra om Liams resa till USA är nödvändig eller inte. Vi funderade länge och väl det var inte ett sjävklart beslut men vi bestämde oss för att han skulle åka. Liams pappa bor ju i North Carolina och på grund av corona har han inte träffat sin pappa på ett år”, skriver hon och fortsätter:

”Och om han inte åkte nu över julen då han hade långt lov skulle det inte vara möjligt för honom att resa förrän till sommaren.”

”Man vet aldrig om det var sista chansen”

Laila förklarar att sonen verkligen saknade sin pappa och så även sin farmor som blivit till åren.

”Han längtade så mycket efter sin pappa och även sin farmor som det var ännu längre sedan han träffade. Så resan blev av, var väldigt viktigt för honom. Så nödvändig, absolut på så många plan.”

”Julen firade han ensam med sin pappa och sin farmor. Då vi inte vet hur lång tid det tar tills Liam kan besöka sin farmor igen (kan ta ett par år till nästa gång) så var detta väldigt viktigt för dem alla tre. Liams farmor börjar bli gammal och man vet aldrig om det var sista chansen till att fira jul tillsammans.”

Relationen mellan Liam, hans pappa och farmor verkar väldigt fin. På bloggen visar Laila upp bilder på farmorn.

”Liams farmor är väldigt gullig och omtänksam. Här på bilden håller hon en bild på Liams farfar, de är faktiskt väldigt lika till utseendet. Och han var också brottare en gång i tiden. ”

Annons