Soraya Lavasani tvingas avbryta inslaget med doktor Mikael i Nyhetsmorgon

31 mar, 2021 
Doktor Mikael Sandström, Soraya Lavasani
Doktor Mikael syns ofta i Nyhetsmorgon på TV4. Men efter tisdagens sändning tvingades Soraya Lavasani avbryta och gå iväg.
– Gå och drick ett glas vatten, säger Martin Järborg.
Annons
5 anledningar att älska Mikael Sandström
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Programledarduon Soraya Lavasani och Martin Järborg är återförenade i Nyhetsmorgon efter att Soraya kommit tillbaka från sin mammaledighet.

Tillsammans med maken Ralph Olsson har Soraya barnen Bianca och Winston. Winston fyller snart 1 år, så med andra ord var det dags för Soraya att komma tillbaka till jobbet. Den som har hoppat in istället för Soraya under tiden är programledaren Maria Forsblom. Hon och Martin har också blivit en omtyckt duo, trots att det ibland riktades kritik mot dem.

”Tycker inte martin och maria ska ha nyhetsmorgon. För flamsigt!”, har en tittare tidigare skrivit, medans andra har tyckt att de passade alldeles perfekt i morgonshowen.

”Det är inte lätt att vara alla till lags. En del vill ha ett strikt program utan spontanitet, andra vill se programledarna skratta och vara som de flesta av oss. Låt Martin och Maria vara som de är”, skrev en tittare då.

Kritiken mot Soraya och Martin i Nyhetsmorgon

Sedan Soraya och Martin återförenades igen i tv-rutan har de mötts av ett varmt välkomnande, men väldigt nyligen möttes även de av kritik. Det var när tränaren Leila Söderholm skulle ge träningstips till personer över 60 som tittarna hade ett och annat att säga om inslaget.

Annons

De flesta tyckte nämligen att övningarna var alldeles för svåra och avancerade för att klara av.

”Hur tror hon att 60 åringar kan göra såna övningar. De flesta har dålig balans, såna övningar man bara bryter ben eller armen. Inte ens Soraya och Martin klarar övningar det var väldigt dålig idé”, skriver personen.

I tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon får Soraya och Martin besök av doktor Mikael Sandström, i vanlig ordning. Sedan han och Lotta Engberg flyttade ihop har han tagit ett stort beslut för framtiden i Nyhetsmorgon. Eftersom paret flyttat till ett hus i Göteborg och Nyhetsmorgon-studion ligger i Stockholm har Mikael och TV4 kommit fram till en deal om att han ska pendla mellan städerna.

Soraya tvingas avbryta under doktor Mikaels inslag

Exakt hur upplägget ser ut mellan TV4 och Mikael är fortfarande oklart. Men en sak som är säker är att han brukar gästa morgonshowen några gånger i veckan och oftast just på tisdagar. Dagen till ära var det dags för tv-doktorn att prata om pollen-allergi.

Annons

Men mitt under hans genomgång så måste Soraya avbryta och gå ifrån en liten stund. Hon förklarade att hon hade en jobbig rethosta men hon försökte att inte verka allt för berörd.

Soraya Lavasani, Martin Järborg
Sorayas rethosta gav sig inte.

Till slut blev hostan värre och hon kände att hon måste gå iväg lite.

– Jag måste bara gå iväg, säger hon till Martin innan hon försvinner iväg bakom kulisserna.

– Du får ta ett glas vatten så länge du, ropar Martin efter henne.

FOTO: TV4

Annons