LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelbergs drag mot Bingolotto-kollegan Lotta Engberg

01 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Stefan Odelberg & Lotta Engberg
Bingolotto-profilerna Stefan Odelberg och Lotta Engberg har spenderat en hel del tid med varandra den senaste tiden och blivit goda vänner.
Nu lägger Stefan upp en video där han gör ett prank på Lotta som får henne att skrika av rädsla.
– Jag fick henne!, jublar han.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Förra sommaren stod det klart att det var Lotta Engberg och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort minst sagt succé.

Nu utsätter Stefan Lotta för ett prank som får henne att skrika av rädsla.

Stefan Odelberg om privata relationen till Lotta Engberg

När Lotta och Stefan tog sig an programledarjobben för Bingolotto hade de faktiskt redan arbetat tillsammans. För många år sedan medverkade de nämligen i en Diggiloo-turné och sedan dess har deras vägar korsats flertal gånger.

I en intervju med Hänt har han tidigare berättat att de på senaste tiden dessutom börjat umgås privat med varandra och att de då har riktigt kul ihop. De verkar med andra ord bara bli närmre och närmre med tiden och Stefan har även avslöjat att de snart är på den nivån i vänskapen att de till och med kan gå på toaletten med öppen dörr hos varandra.

Annons

– Jag skulle säga att Lotta är den som jag kommit allra närmast just nu. Jag kan nog säga att jag och Lotta är på den grejen nu att "okej Lotta, jag kommer behöva att du går och sätter på musik nu för jag behöver göra en grej", förklarar han.

När Stefan fick frågan vad han har för förväntningar med sitt nya jobb visade det sig också att han hade planer på att skoja till det med programledarkollegan Lotta.

– Det är att få göra massor av roliga program framåt och att få överraska även henne med busigheter, sa han då.

Stefan Odelbergs drag mot Bingolotto-kollegan Lotta Engberg

Och busigheter har han absolut utsatt sin kollega för. På Instagram bjuder han nu på ett klipp där han skrämmer Lotta - och klippet får följarna att utbrista i skratt.

I videon ser man nämligen Stefan smyga upp på Lotta som står och pratar i telefon, och när han bara är någon meter ifrån henne skriker han hennes namn allt han har. Lotta vänder sig då om och blir så rädd att hon ger ifrån sig ett vrål.

– Jag fick henne!, utbrister Stefan.

”Programledaren för Bingolotto Stefan Odelberg skrämmer livet ur sin programledarkollega Lotta Engberg!! Obs Varning för känsliga tittare!”, skriver Stefan under videon.

Och av kommentarsfältet att döma är det många av hans följare som uppskattar klippet.

”HAHAHA gjorde min påsk!”, skriver bland annan en följare.

”Helt underbart!”, skriver en annan.

Annons