LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bingolotto-Stefan Odelberg om privata relationen till Lotta Engberg

13 sep, 2020 
Stefan Odelberg och Lotta Engberg
Lotta Engberg och Stefan Odelberg är båda programledare för TV4:s Bingolotto.
Nu avslöjar Stefan för Hänt att duon även gärna spenderar tid ihop – utanför inspelningsstudion.
– Vi har det riktigt kul, säger han till Hänt.
Annons
Lotta Engberg och Mikael SandströmBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström

När Rickard Olsson, 53, i våras plötsligt blev sjuk fick sig Bingolotto-tittarna en trevlig överraskning – Lotta Engberg, 57,gjorde då nämligen comeback som Rickards vikarie. Efter att Rickard sedan beslutat sig för att sluta arbeta med programmet stod det klart att det var just Lotta som skulle ta över TV4-succén. Dansbandsdrottningen skulle dock inte göra det solo, även Stefan Odelberg, 45, presenterades som ny programledare för programmet.

Stefans glädje över uppdraget

Sedan säsongspremiären har Lotta och Stefan om vart annat synts i tv-rutan på söndagskvällarna. När Hänt når Stefan berättar han om känslorna över uppdraget.

– Det har varit fantastiskt kul och jag upplever inget som svårt men såklart finns det en utmaning i att faktiskt inte skynda fram i ens egna utveckling. Det vill säga att vara lugn i att få växa in i rollen men det känns redan helt underbart, säger Stefan.

Annons

Som kollega har han självaste Lotta Engberg, något som han trivs otroligt bra med.

– Det kunde inte blivit bättre. Vi har verkligen hittat varandra fullt ut. Ett lyckokast enligt mig. Lotta är grym!

Okända relationen: ”Vi har det riktigt kul”

När Lotta och Stefan tog sig an programledarjobben för Bingolotto hade de faktiskt redan arbetat tillsammans. För många år sedan medverkade de nämligen i en Diggiloo-turné och sedan dess har deras vägar korsats flertal gånger. Bingolotto-duon visar sig inte bara funnit varandra när det kommer till jobb utan för Hänt berättar nu Stefan att de även umgås privat utanför inspelningslokalen.

– Det gör vi och vi har det riktigt kul. Vi är vänner och delar nästan allt, säger han.

Nu ser Stefan fram emot att fortsätta utveckla programmet och komma på fler roliga spel för tittarna att tävla i. Han är däremot noga med att förtydliga att traditionen också ska behållas.

Annons

– Bingolotto har en tradition verkligen och det jag bidrar med är att behålla den och att samtidigt få in mina kreativa sidor och det har vi redan börjat med i form av papegojor, spionuppdrag och råttfällor.

När Stefan får frågan gällande vad han har för förväntningar visar han sig ha planer på att skoja till det med programledarkollegan Lotta.

– Det är att få göra massor av roliga program framåt och att få överraska även henne med busigheter.

Bingolotto sänds söndagar 18.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: Mathias Otterberg/TV4

Annons