Magdalena Graafs ursäkt efter gravidbeskedet med pojkvännen Louie

Magdalena Graafs aprilskämt med Louie Marti

Under torsdagsförmiddagen publicerade Magdalena Graaf en gravidbild med nya pojkvännen Louie Marti.
Det dröjde dock inte förrän kritiska röster riktades mot Graaf – nu ber hon om ursäkt.
Magdalena Graafs lycka efter förändrade relationen med Magnus Hedman
Slå på ljud

Magdalena Graaf har ett turbulent år i ryggen. För ungefär ett år sedan avslöjade tv-profilen att hon och fästmannen Filip Larsson skulle gå skilda vägar efter tio år tillsammans.

Många av hennes trogna följare hade under en längre tid misstänkt att allt inte stod rätt till, och i maj bekräftade Magdalena att förhållandet var över.

”10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena Graaf på sin blogg när hon offentliggjorde att relationen var över.

Sen dess har Magdalena Graaf flyttat till ett eget radhus där hon och barnen bor tillsammans. Fast nu för tiden har de även sällskap av ytterligare en familjemedlem – Magdalena har nämligen en ny pojkvän; Louie Marti.

Magdalena Graafs nya kärlek Louie

”Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen jag vill bli gammal med. Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och de senaste året har varit kämpigt och en liten ensam utförsbacke. Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig", skrev Magdalena på sin blogg i början av mars.

Hon medgav också att de träffats under en tid och att kärleken var superstar.

Detta var knappt fyra veckor sedan, och många blev förvånade när Magdalena under torsdagsmorgonen publicerade en bild på sig själv och Louie, medan hon har tröjan uppdragen och han håller en hand på hennes mage.

Magdalena Graafs gravidbesked 1 april

"Börjar nästa gråta av lycka. ÄNTLIGEN kan vi avslöja. Vi är GRAVIDA! Det har gått 12 veckor och vi känner oss äntligen redo att avslöja nyheten för alla er", skriver Magdalena till bilden.

Kommentarsfältet fylldes snabbt med gratulationer – men även misstankar då dagens datum för beskedet är 1 april. Och flera påpekade snabbt att man inte får skämta om graviditet.

”Hoppas verkligen att detta INTE är ett aprilskämt då det är under all kritik att skämta om just en graviditet. Om inte annat ~ Grattis!”, skriver en person.

”Nu hoppas jag verkligen att detta inte är ett aprilskämt, graviditeter hör inte dit med respekt för en av tio som är ofrivilligt barnlösa”, påpekar en annan.

”Stämmer detta inte är det fruktansvärt mot dom som kämpar med att bli gravida. Under all kritik och oerhört respektlöst”, skriver en annan.

Bara en timme efter att Magdalena och Louie delat med sig av gravidbeskedet publicerade hon ett nytt inlägg, där hon både bekräftar att det rör sig om ett aprilskämt och passar på att be om ursäkt för sitt inlägg. I en video berättar hon om syftet bakom det hela, men att hon verkligen tar åt sig av de kritiska rösterna och att det inte var meningen att uppröra eller såra någon.

Får inte aprilskämta om att man är gravid

– Meningen var att jag skulle säga ”april april” men jag får väl pudla och be alla om ursäkt. Det var inte meningen att såra, skada eller göra någon ledsen där ute med det lilla aprilskämtet, säger Magdalena Graaf.

Hon passar även på att be om ursäkt för att pojkvännen Louie Marti tidigare skämtat om hennes mustasch. Men framför allt har hon landat i insikten om att gravidskämt den 1 april inte är lämpligt eller passande.

– Man får inte skoja den första april om att man är gravid. Jag vill be om ursäkt och jag hoppas att ni kan förlåta mig där ute, avslutar Magdalena Graaf sin video.

I texten till inlägget tillägger hon än en gång att det inte var med uppsåtet att uppröra som hon skojade om gravidbeskedet.

”Förlåt till alla dem jag sårade med mitt och Louies april-april-skämt..Man lär sig nya saker varje dag. Tur är väl det. Jag visste faktiskt inte att det var tabu att april-skoja om just graviditet".

S OCKSÅ: Casper Janebrink om okända otroheten mot hustrun

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs familjelycka med Mikael – veckor efter flytten

FOTO: Viafree, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN