Casper Janebrink om otroheten mot hustrun Helena – nu berättar han

Casper Janebrink om relationen med hustrun Helena

Casper Janebrink har varit gift med hustrun Helena i över 18 år.
Nu avslöjar han i Fördomspodden att relationen inte alltid varit en dans på rosor – och att han varit otrogen.
Slå på ljud

Casper Janebrink, 51, har i över 25 år varit frontman i det ständigt aktuella och hyllade dansbandet Arvingarna. Nu är han dessutom aktuell som ny programledare till Bingolotto, där han tillsammans med Agneta Sjödin ska hoppa in som "sommarvikarie" för ordinarie programledarduon Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Även om det senaste året varit tufft för Casper och dansbandet Arvingarna på grund av coronapandemin som stoppat alla bokade spelningar så är de ett av få band som fått spela den senaste tiden. I början av året deltog de i Melodifestivalen med låten Tänker inte alls gå hem som tog sig hela vägen vidare till final.

Casper Janebrink med hustrun Helena Janebrink på Rockbjörnen

Casper och Helena Janebrink har varit tillsammans i drygt 20 år.

Karin Törnblom/TT

Dock man kan tänka sig att låttiteln inte speglar Caspers egna inställning till att vara hemma. Han bor tillsammans med hustrun Helena Janebrink, 42, och parets två barn utanför Göteborg.

Casper Janebrinks familjeliv med hustrun och barnen

I en intervju med Hänt har han tidigare berättat om livet med hustrun Helena som förändrats sedan pandemin satte stopp för alla spelningar. I vanliga fall är Casper ute och spelar varje vecka, men sedan ett år har det blivit allt mer tid hemma och de har försökt hitta sin plats i den nya vardagen.

– Det är klart att jag försöker göra lite grejer så att vi inte båda hela tiden är tillsammans, utan att man får lite luft ifrån varandra. Det behöver man, berättade Casper för Hänt.

LÄS MER: Casper Janebrink om relationen till Agneta Sjödin

Casper och Helena har varit ett par i cirka 20 år, och nu avslöjar dansbandsstjärnan att åren inte bara varit guld och gröna skogar. I Fördomspodden erkänner han att det finns svek i deras historia.

Otroheten mot hustrun Helena

– Om det är svårt för alla? Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs så klart, sedan om det går så långt så att man är otrogen eller inte, det vet jag inte riktigt, säger han och fortsätter:

– Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg, säger han i podden.

Casper säger att han och Helena både har pratat och rett ut det hela. Dessutom tror han att de knappast är det enda par som har liknande svek i bagaget efter så många år tillsammans.

– Ja, alltså. 20 år tillsammans, det är klart att det händer något kanske. Upp och ned, så. Det är aldrig roligt att prata om egentligen, men säger man ”nej, nej, nej” det har inte hänt någonting på 20 år så tror jag att de flesta ljuger.

LÄS OCKSÅ: Skandalerna kring Arvingarna – skilsmässa och bråk

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Bingolotto – tittarnas ilska

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs familjelycka efter flytten med Mikael

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!