LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrink om relationen till kollegan Agneta Sjödin

26 mar, 2021 
Casper Janebrink och Agneta Sjödin
Casper Janebrink och Agneta Sjödin leder Bingolotto under sommaren. I en intervju berättar nu Casper om erbjudandet och relationen till kollegan Agneta Sjödin.
– Att leda Bingolotto igen känns skitbra, säger han.
Annons
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"Brand logo
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"

Bingolotto har gått av stapeln enda sedan 1991 och i år firar programmet hela 30 år i tv-rutan. I och med 30 år firar kanalen även med att sända det folkliga programmet under sommaren 2021. Men vi kommer inte få se Lotta Engberg eller Stefan Odelberg leda programmet som vi är vana vid, de två går på semester och två andra hoppar in.

De två som kommer leda oss genom Bingolotto-sommarspecial är inga mindre än Agneta Sjödin, 53 och Casper Janebrink, 51. De två kommer att ta över som programledare under sommaren och leda programmet tillsammans. Agneta Sjödin har tidigare berättat för Hänt om känslorna kring att leda Bingolotto igen, hon hade inte på känn att hon skulle få leda programmet.

– Jag hade inte på känn att jag skulle bli tillfrågad, sa hon då.

Därför blev Casper Janebrink tillfrågad att leda Bingolotto igen

Nu berättar Casper Janebrink om hur det känns att leda Bingolotto återigen!

– Att leda Bingolotto igen känns skitbra. Roligt att jag fick den förfrågan tycker jag.

Annons

– Jag gick nog på feeling, det lät väldigt roligt att göra det med Agneta Sjödin. Blir det inte några jobb med Arvingarna överhuvudtaget så har jag iallafall något att göra.

Varför tror du att du blev tillfrågad? Hade du det på känn?

– Alltså jag har ju sagt till de gänget att skulle det vara så att de behöver någon så är jag intresserad. Och det är kul att det sänds på sommaren, jag tror det kan bli en bra grej. Jag hade ingen aning om att jag skulle bli tillfrågad, jag visste inte ens att det skulle vara en sommarspecial. Det kom som en överraskning!

Casper Janebrink om relationen till Agneta Sjödin: ”Vi har träffats några gånger”

Casper Janebrink och Agneta Sjödin har träffats i några jobb-sammanhang tidigare. Bland annat när Casper Janebrink deltog i Fångarna på fortet där Agneta Sjödin är programledare tillsammans med Gunde Svan.

– Vi har träffats iallafall några gånger tidigare, under inspelningen av Fångarna på fortet bland annat. Jag har stött på henne i olika tv-sammanhang men på fångarna kunde vi sitta och småprata lite. Man har följts åt och haft olika karriärer men stött på varandra. Jag hoppas att jag och Agneta kan göra detta bra, säger Casper.

FOTO: Karin Törnblom / TT

Annons