LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Så lever Jimmy Källqvist efter uppbrottet från Carola Häggkvist

26 mar, 2021 
Jimmy Källqvist och Carola Häggkvist
Carola Häggkvist är just nu aktuell i Let's dance 2021.
Dessutom är hon singel men har fortfarande en varm vänskap med exet Jimmy Källqvist.
Men vad gör egentligen Jimmy idag?
Annons
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"Brand logo
Runar Sögaard om relationen med Carola: "Vi har ingen relation"

Schlagerdrottningen Carola Häggkvist, 54, tog Sverige med storm när hon bara var 16 år gammal och tävlade i Melodifestivalen med låten Främling. Sedan dess har hon dykt upp i den populära musiktävlingen titt som tätt. År 2006 vann hon exempelvis Melodifestivalen igen med låten Evighet.

Men det är inte bara Carolas sånger det svenska folket har uppskattat utan även hennes varma personlighet. Därför är hon en av landets mest folkkära artister idag. Nu är Carola aktuell i Let's dance och dansar tillsammans med Tobias Karlsson. Hon har dessutom avslöjat att hon har blivit tillfrågad att dansa i Let's dance varje år, men nu år 2021 var det äntligen dags!

Carola Häggkvists relation till exet Jimmy Källqvist

År 2014 träffades Carola och basisten Jimmy Källqvist, 51, på en restaurang i Stockholm och det sa bara klick! De två levde dock aldrig tillsammans som sambor, utan när Carola flyttade till Steninge Slottsby så köpte Jimmy en egen tomt i närheten.

Annons

– Han behöver sitt space och jag har ett fullbelamrat hus, med massa saker, grejer och inte minst med folk. Nu bor en väninnans dotter hos mig, då rök Jimmys bashörna. Vi är olika där. Han blir stressad om det blir rörigt, men för mig mår jag bäst i ett levande hem, berättade Carola då för Nöjesbladet.

För två år sedan tog relationen slut. Men det tidigare paret är vänner idag och har en trygg vänskap.

Så lever Jimmy Källqvist idag

Jimmy bor idag fortfarande ett stenkast ifrån Carola i Steninge Slottsby och de syns titt som tätt ihop. I en intervju med Expressen bekräftade Carola vänskapen, då de firade midsommar tillsammans förra året.

– Det är en trygg vänskap. Han gästar faktiskt på midsommardagen med sitt basspel. Han kommer också dyka upp här under midsommarfirandet, det är mysigt. Ingen av oss har träffat någon annan, så det är lätt, berättade Carola.

Jimmy är idag fortsatt basist och musiker, han arbetar dessutom med musikproduktion. Utöver det har Jimmy även fortsatt göra några gig tillsammans med exet.

Instagram hyllade Carola Jimmy efter uppbrottet, där hon skrev att hon är tacksam att de kan vara så goda vänner.

”Du är värd det allra bästa för dig.Tack att vi kan vara riktigt fina vänner med varann.”

FOTO: Karin Törnblom/TT // Micael Engström/TT

Annons