Lotta Engberg i tårar efter orden om doktor Mikael Sandström

Lotta Engberg, Mikael Sandström

Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström har varit ett par sedan i somras.
I Tillsammans med Strömstedts får de chansen att prata om relationen på ett djupare plan. Ämnet blir så känsligt för Lotta att hon nu inte kan hålla tillbaka tårarna.
– Nu får jag tårar i ögonen, säger hon.

Det var i somras som Lotta Engberg, 57, och Mikael Sandström, 62, bekräftade att de var ett par, efter en hel del öppet flirtande.

Som de flesta vet vid det här laget så började det hela med att Lotta sa att "den där tv-doktorn verkar ju trevlig". Resten är som sagt historia och sedan dess har deras kärlek blomstrat rejält. Snart går även flyttlasset för det nykära paret, så snart blir de båda två Göteborgs-bor.

LÄS MER: Farmen-Phillip-Lloyd om relationen till Philip Albinsson efter sveket

För ett tag sedan stod det klart att båda två hade sålt sina hus för att istället flytta till ett gemensamt hus i Göteborg. Till Hänt har tv-doktorn tidigare berättat när flytten äger rum.

”Början på mars. Håller på och bokar nu.”, skrev han då i ett meddelande till Hänt.

Lotta och Mikael i Tillsammans med Strömstedts

Nu syns paret i programmet Tillsammans med Strömstedts, som leds av Jenny och Niklas Strömstedt. Nyhetsmorgon-profilen och artisten åker därför land och rike runt för att besöka svenska par och få en djupare inblick i deras relationer. Lotta och doktor Mikael är givetvis ett av paren som paret Strömstedt besöker – närmare bestämt i säsongens allra första avsnitt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Då befann de sig hemma i Mikaels hus i Hallstahammar, som nu är sålt. Men där kunde man se att det bara sprudlade av kärlek och lycka mellan Lotta och hennes tv-doktor.

Lotta Engberg, doktor Mikael Sandström

Lotta och doktor Mikael berättade om sin relation.

Foto: TV4

Lotta Engberg känsliga reaktion om relationen

Det blev däremot även vissa känsliga samtal. Det är när Niklas Strömstedt och Lotta kommer in på hennes tankar kring relationen med doktor Mikael som hon blir helt tårögd.

– Jag vill inte tänka så mycket, jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu får jag tårar i ögonen bara för jag sa så, säger Lotta och torkar snabbt bort tårarna.

Niklas poängterar då att det var väldigt modigt gjort av henne att skicka det där avgörande smset den 29e februari. Men Lotta står fast vid att det är känslorna som är det viktiga och att hon inte vill tänka så mycket.

– Jag vill inte veta så mycket om varför eller hit och dit eller om framtiden. Jag vill bara känna här och nu och få njuta av det liksom. Det finns så mycket att vara orolig för ändå. Carpe diem, det är jätteviktigt, säger Lotta.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt avslöjar verkliga relationen till Mikael Sandström

LÄS OCKSÅ: Malin Watson om doktor Mikael Sandströms relation med Lotta Engberg