Farmen-Phillip-Lloyd om relationen till Philip Albinsson efter sveket

Philip Albinsson, Phillip-Lloyd Rochester

Efter en vecka av svåra val för storbonden Philip Albinsson har det varit Phillip-Lloyd Rochester som hamnat i skottlinjen.
Nu berättar Phillip-Lloyd om sveket och hur deras relation är idag.
– Jag kände mig säker, säger han till Hänt.

Den här veckan har det varit barpianisten Philip Albinsson som varit storbonde på Farmen. Men som vanligt så innebär storbonde-skapet en hel del tuffa beslut och betydelsefulla val.

Redan sekunderna efter att Philip utsetts till storbonde var det dags för honom att göra ett val. Det handlade då om att välja ut en förste-kämpe som skulle ner och fightas direkt i Tinget. Hans val landade på Phillip-Lloyd Rochester, 37.

LÄS MER: Jenny Freéds första ord om stora familjelyckan

– Jag var besviken och arg, säger Phillip-Lloyd om händelsen i en live-intervju med Hänt.

Senare under veckan var det återigen dags för Philip att ta några avgörande beslut. Han skulle nämligen utse två gårdskämpar som skulle ställas mot en torpare i en mätar-tävling. Torpet var underbemannat, detta efter att Henrik Lindström valt att lämna självmant.

Philip Albinssons val under veckan

Det blev till slut Helena Hedqvist och Daniel Tholén som Philip valde att skicka till gårdskampen.

I gårdskampen blev det Daniel som tog hem segern, något som blev högst ifrågasatt av tittarna då de ansåg att TV4 råkat avslöja i förväg att det var Daniel som skulle vinna.

På grund av förra söndagens twist så blev Philip tvungen att utse ytterligare en förste-kämpe, och hans val landade på Phillip-Lloyd – igen! I söndagens avsnitt stod det klart att Phillip-Lloyd väljer Daniel till andre-kämpe och kvällens tävling i Tinget såg ut att bli den mest spännande hittills.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I en intervju med Hänt plus har Phillip-Lloyd berättat närmare om hur det är att bo i Sverige och livet som familjefar.

Efter en oerhört spännande tävling mellan de två vinst-tippade favoriterna så blev det till slut Daniel som kammade hem det hela.

Phillip-Lloyd Rochester, Daniel Tholén

Kampen i Tinget blev sågen.

Foto: TV4

Så är relationen mellan Phillip-Lloyd och Philip idag

Nu berättar Phillip-Lloyd om sveket som Philip utsatte honom för, genom att gång på gång välja honom till förste-kämpe.

– Jag kände att den här veckan, när jag var storbonde, så gjorde jag allt för att skydda Philip. Och under den tid som han var på Torpet så missade han lite grejer. Och jag sa till honom vad han skulle tänka på och vad han missat när han inte var på Farmen. Jag hade liksom ingen plan emot honom, och sen när jag började höra hans motivation, då visste jag att "ok det är jag", säger Phillip-Lloyd.

Det finns också en detalj som tittarna kanske inte visste om. Philip hade nämligen sagt till Phillip-Lloyd att han kunde känna sig säker.

– Två timmar innan sa han så här: om jag blir storbonde nån gång så är du safe Phillip. Så jag kände mig säker, förklarar han.

Idag är dock sveket ett minne blott och deras relation är mycket god.

– Vi pratade ut om det sen. Vi släppte det, jag och Philip är ok till 100 %. Vi snackar jämt, säger Phillip-Lloyd och fortsätter:

– Men jag förstår honom, han tog sin chans att ta ut den starkaste från Farmen.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Phillip-Lloyd Rochester berättar sanningen om tjuvarna på Farmen

LÄS OCKSÅ: Tittarilska efter Philip Albinssons svek mot Helena Hedqvist i Farmen

SENASTE NYTT!