LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Farmen

Är en svensk dokusåpa som från början sändes i TV4 mellan 2001 och 2004, först med Hans Fahlén och sedan med Linda Lindorff som programledare. Därefter återupptogs det 2013 med Linda Lindorff vid rodret. 2015 tog Paolo Roberto över som programledare och sedan 2021 är det Anna Brolin som leder Farmen. I programmet bjuds deltagare med olika bakgrund in till att leva på en bondgård utan tillgång till el och vatten. I ett antal veckor ställs deltagarna mot varandra i olika tävlingar där en till slut tar hem det vinnande priset. Till sin hjälp har deltagarna en mentor på plats. De första säsongerna var det Gutta Andersson som på senare år lämnat över till Hans Wincent. Några av de mest omtalade deltagarna genom åren är bland andra Qristina Ribohn, Naken-Janne Jansson och Sebastian Dawkins. En kändisversion av programmet, Farmen VIP, sändes 2018 med deltagare som Samir Badran, Ola-Conny Wallgren och Patrik Sjöberg. Vann gjorde Glenn Hysén.
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons