Jenny Freéd och fästmannen Robin Pettersson skaffar ännu en hund

Jenny Freéd

Jenny Freéd och Robin Pettersson ska utöka sin lilla familj.
Om två veckor kommer det lilla livet hem till deras gård.
– Mysigt, säger Jenny till Hänt.

Jenny Freéd, dök upp i Bonde söker fru 2017 då hon sökte kärleken. Hon hade sökt in för att dejta bonden Joacim Rickling, men i säsongsavslutningen valde han att avsluta deras relation. Istället träffade Jenny kärleken ett år senare, i Robin Pettersson.

Allt gick därefter fort och snart hade Robin och Jenny flyttat ihop i deras första gemensamma hus på Alnö utanför Sundsvall.

Sommaren 2018 förlovade sig paret. Det var också Jenny som gick ner på knä och friade till Robin.

På Instagram har hon skrivit om kvällen och hur hon impulsivt friade till sin stora kärlek.

”Det var även efter en dejtkväll här för 2 somrar sen som jag tog mig för att fria till Robin hemma i mjukiskläder en varm och fin sommarkväll helt spontant. Tänk så mycket man vinner genom att ta för sig av det man vill ha, utan att bry sig för mycket eller frukta för vad alla andra skulle säga och tycka om saken”, skrev Jenny Freed.

LÄS MER: Tittarna rasar mot Philip efter händelsen i Farmen

Parets stora glädjebesked

Nu kommer paret med ännu ett glädjebesked – de ska skaffa en valp tillsammans. På Instagram skriver Jenny glatt om nyheten:

”Ingen är gladare än vi av dagens nyheter. Om ca 2 veckor öppnar vi upp vårat varma hem för en lillebror till Nelson. En riktigt liten virvelvind som det blev kärlek vid första ögonkastet för mig, Robin och Nelson. Håll i er insta-familjen. Familjen Freéd-Pettersson utökar med ÄNNU mer rackartyg”, skriver hon till en bild på henne och hunden Nelson.

För Hänt berättar Jenny Freéd mer.

– Vi ska ju köpa en till fransk bulldog, en lillebror till Nelson. Om 2 veckor är Gramse hos oss, det känns så självklart och mysigt. Jag lever ju för att få de små liven ska få ha det bäst, säger hon.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Martin Järborg efter inslaget i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmruds kamp – efter barnens insjuknande

Senaste nytt