Så är Lotta Engbergs relation till exmaken Patrik Ehlersson

Lotta Engberg & Patrik Ehlersson

Sex år har gått sedan Lotta Engberg skiljde sig från ex-maken Patrik Ehlersson.
Så här ser deras relation ut idag!

Lotta Engberg är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har under sin karriär gjort allt ifrån Melodifestivalen till Lotta på Liseberg och Bingolotto. Idag är hon lyckligt kär i tv-profilen och överläkaren Mikael Sandström, men så har inte alltid varit fallet.

Innan Mikael kom in i Lottas liv var hon nämligen tillsammans med Patrik Ehlersson. De träffades första gången 1991 då de båda var medlemmar av Anders Engbergs orkester, och åtta år senare tog de det stora steget att bli äkta makar. I över 16 år stod de vid varandras sida men år 2015 bestämde de sig plötsligt för att gå skilda vägar. Såhär ser ex-makarnas relation ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta Engberg om sorgen efter skilsmässan från Patrik

LÄS MER: Stefan Odelbergs drag mot Bingolotto-kollegan Lotta Engberg

I en intervju med Expressen har Lotta tidigare berättat att skilsmässan från Patrik helt enkelt grundade sig i att deras relation förändrades genom åren.

– Jag är inte kär, men jag älskar honom fruktansvärt mycket. Det finns ingen goare gubbe att pussa på. Han är ett år yngre och min toyboy, sa hon då innan hon fortsatte:

– Vi är som yin och yang. Vi kompletterar varandra. Patrik är lugnet själv medan det för mig alltid ska går fort.

Lotta och Patrik var alltså aldrig ovänner. Men trots att deras separation kanske var lugnare än många andras har skilsmässan varit tuff, och när Bingolotto-profilen var med i Anders Öfvergårds program Anders knackar på berättade hon om den tuffa tiden som kom med uppbrottet.

– Det har runnit väldigt mycket tårar för mig. Jag har torkat dem, och haft väldigt många fina människor runt om kring som hjälpt mig torka dem. När jag flyttade till huset tog jag tag i livet och styrde det åt mitt håll, sa hon då.

Så är Lotta och Patriks relation idag

I samband med Lotta och Patriks skilsmässa berättade Lotta för Expressen att deras kärlek förvandlats till vänskap och att hon hoppades på att det också skulle förbli så.

– Det har varit fantastiska år, men vårt förhållande har utvecklats till en djup vänskap. En vänskap vi är väldigt rädda om. Den vill vi behålla, sa hon då till tidningen.

Och visst blev det så. Trots att det har gått sex år sedan Lotta och ex-maken bröt upp så har Lotta fortsatt god relation till Patriks barn och barbarn.

– Självklart har jag det. De är tre stycken och vi har jättemycket kontakt. Jag gör ingen skillnad på biologiska och bonusbarn. Här rangordnar vi inte, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielssons glädjebesked – Kikki, Bettan & Lotta återförenas

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ord om Louie Martis första möte med exet Filip Larsson

Senaste nytt