Jon Henrik Fjällgrens första ord om uppbrottet från Maret Nystad

Jon Henrik och Maret

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad blev föräldrar i november.
Nu bekräftar artisten att paret gick skilda vägar innan dotterns födsel.
”Det har nämligen varit väldigt tuffa månader”, skriver Jon Henrik på Instagram.

Jon Henrik Fjällgren, 33, och Maret Nystad, 29, fann varandra för fyra år sedan när Jon Henrik var på ett behandlingshem i Norge. Maret bodde i närheten av området och de började prata på Instagram. Kärlek uppstod och Maret har sedan dess synts vid Jon Henriks sida då han tävlat i Melodifestivalen och Let’s dance.

Jon Henrik bekräftar uppbrottet med Maret

I juni avslöjade Jon Henrik att han och Maret skulle bli föräldrar. För cirka en månad sedan föddes den lilla flickan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men nu kommer Jon Henrik med ett stort avslöjande. Han och Maret har beslutat sig för att gå skilda vägar – något de gjorde redan innan dotterns födelse. Det är i ett inlägg på Instagram som Jon Henrik Fjällgren berättar om tankarna kring beslutet.

LÄS MER: Jon Henrik Fjällgrens starka ord till dottern

”Hejsan allihopa. Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen. Det har dock varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om alla känslor som finns för den uppkomna situationen men väljer att hålla det kort för stunden”, skriver Jon Henrik och fortsätter:

”Viktigast just nu att se framåt, respektera varandras olikheter, ge vår gemensamma dotter trygghet och vara en bra mor och far. Jag ber er alla som läser om respekt och förståelse för vi bara är människor och att vi befinner oss i en väldigt känslig period.

Ps. Trots svår stund så har vi alla tre hälsan i behåll, tak över huvudet och mat på bordet. Inga självklarheter i dessa tider.

När Hänt träffade Jon Henrik i våras, inför premiären av TV4:s Stjärnornas stjärna, berättade han att paret gick igenom en tuff tid.

– Det flyter på, men vi har inte haft så mycket kontakt den sista tiden, för jag har jobbat så mycket och hon har gjort sitt, så vi har den kontakten om vi kan ibland, då och då, sa Jon Henrik Fjällgren då till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz skräck efter upptäcken – plötsliga svullnaden i ansiktet

LÄS OCKSÅ: Maria Forsblom och Martin Järborgs klädval i Nyhetsmorgon väcker frågor