Maria Forsblom och Martin Järborgs klädval i Nyhetsmorgon väcker frågor

Maria och Martin i Nyhetsmorgon

Första december-sändningen av Nyhetsmorgon väcker frågor bland TV4-tittarna.
Maria Forsblom och Martin Järborgs klädval förmedlade nämligen en helt annan känsla än vad de själva hade tänkt sig.

Maria Forsblom, 33, och Martin Järborg, 41, har kommit att bli ett nytt radarpar i TV4:s Nyhetsmorgon. På måndags- och tisdagsmornarna är det nämligen just de som stora delar av det svenska folket dricker sitt morgonkaffe till.

Kritiseras efter tilltaget i Nyhetsmorgon

Duon ser alltid ut att ha det roligt ihop i tv-rutan, något som de även fått kritik för. Vissa tittarna har nämligen påpekat att det kan bli lite för flamsigt i studion när just Maria och Martin styr skutan.

”Orkar inte se TV4 på varsagarna för det har blivit mer fnissande lekstuga och det är deras åsikter som de delar oftast. Fy! Lördagar och söndagar är alltid en seriös programledare och mycket intressanta händelser”, skrev en TV4-tittare härom veckan på kanalens Facebook-sida.

LÄS MER: Steffo Törnquists svar efter privata ryktet om att vara svår att arbeta med

Maria har i en tidigare intervju med Hänt plus däremot uttryckt sin stora glädje över att arbeta med just Martin. Hon förklarade då att han känns som en stabil kollega att ha bredvid sig i studion då han alltid har koll på läget.

Tittarnas frågor efter Maria och Martins oväntade klädval

Under tisdagsmorgonen var det dags för duon att leda det första programmet för december månad. Dagen till ära hade Maria och Martin klätt sig enligt jultema, förklarade Maria i sändningen.

Hon menade att hon själv var klädd i en blus med stor rosett, precis som ett paket samt att Martin hade satt på sig julstrumpor. Dessa syntes dock inte allt för mycket under sändningen.

Maria har även publicerat ett inlägg på Instagram där hon kommenterade kollegans strumpor.

”1 december - då åker julstrumporna på.Idag öppnar vi första luckan i Nyhetsmorgons egen julkalender”, skriver då Maria.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men TV4-tittarna visar sig däremot inte riktigt vara lika imponerade över hur programledarna klätt sig. De menar istället att klädvalen förmedlar en helt annan känsla än vad Maria ansåg.

”Varför är ni svartklädda, sorg?”, skriver en tittare på Facebook.

”Har ni sorg i Nyhetsmorgon?”

”Man undrar, varför är ni svartklädda?”

Varken Maria Forsblom eller Martin Järborg har besvarat Nyhetsmorgon-tittarnas funderingar.

LÄS OCKSÅ: Lars Lerins okända bråk med maken Junior

LÄS OCKSÅ: David Sundin om verkliga relationen till Suzanne Axell – efter konflikten i tv