LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquists svar efter ryktet om att han är svår att jobba med

27 nov, 2020 
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist
Foto: TT
Steffo Törnquist är ett välkänt ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna.
Nu berättar han anledningen till att han fortsatt med programmet under så många års tid – och svarar på ett rykte som har cirkulerat i många år.
– Patetiskt eller, säger Steffo i P4.
Annons
Jenny Strömstedt och Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt

Steffo Törnquist har tillsammans med Jenny Strömstedt kommit att bli en av TV4-tittarnas favoritduon. Under många års tid har de tillsammans lett Nyhetsmorgon och det har blivit både lättsamma och tyngre ögonblick i studion.

Därför väljer Steffo att arbeta kvar på Nyhetsmorgon

Nyligen satte sig Steffo i en annan sits än vad han är van vid. Istället för att vara den som intervjuar så blev han istället intervjuad av Titti Schultz i P4. Under intervjun kom Nyhetsmorgon självklart upp, Titti påpekade nämligen att Steffo programlett hela 41 säsonger av programmet.

– Av Nyhetsmorgon ja, på TV4 är det 60 säsonger eller vad det blir. Men ja 41, det är patetiskt eller är det inte det?, säger Steffo i radiosändningen.

Titti håller inte med, hon menar att om man väl hittat ett arbete som man verkligen älskar så finns det väl ingen anledning till att lämna det.

– Jag tycker att det är det roligaste media-jobbet som finns. Om man är allmänintresserad murvel och gillar sport, politik, kultur, ekonomi och allting så är det ju toppen, säger han.

Annons

Steffo bemöter anklagelserna om att vara en surgubbe

Även om Steffo alltid syns glad och härlig framför kameran så har nu Titti nåtts av andra åsikter.

– Det finns de som säger att du är ganska knölig att jobba med när jag har snackat runt lite? Att du kan vara lite grumpy gubbe, säger Titti.

– Ja men jag är ju det. Jag är gubbe och klockan är fyra på morgonen när jag kommer dit. Men det är ingen som säger det som sitter riktigt nära mig, svarar Steffo.

Vidare menar Steffo att han inte känner igen sig i de ryktena utan att det inte är något han anser stämmer.

– Jag känner inte igen mig i det, säger han.

Annons