TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

David Sundin om verkliga relationen till Suzanne Axell – efter konflikten i tv

30 nov, 2020 
AvLovisa Ström
David Sundin & Suzanne Axell
För ett år sedan vann David Sundin och Suzanne Axell tävlingsprogrammet Alla mot alla, men efter det säger rykten att relationen har varit lite svajig.
I Schulman show berättar komikern nu hur relationen till programledaren faktiskt ser ut.
Annons
Mia Skäringers kärlekshälsning till sonen AlfredBrand logo
Mia Skäringers kärlekshälsning till sonen Alfred

David Sundin är den svenska komikern som inte gjorde debut framför kameran förrän på senare dagar. I början av sin karriär jobbade han nämligen som en framgångsrik producent och manusförfattare till produktioner som Sen kväll med Luuk och Roast på Berns, men de senaste åren har han istället själv blivit profilerad som programledare. Och med succé dessutom.

Sedan han tog sig an rollen framför kameran har han bland annat fått leda stora program så som Melodifestivalen och Bäst i test, som han leder tillsammans med den andra folkkära komikern Babben Larsson. Men utöver sina egna program har han dessutom dykt upp lite här och var i andra underhållningsformat, och i Alexander Schulmans podcast Schulman show pratar han om en alldeles specifik händelse.

David Sundin om verkliga relationen till Susanne Axell

Det var i slutet av förra året som David tillsammans med programledaren Suzanne Axell var med och tävlade i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons program Alla mot alla. Efter en och annan deltävling stod de tillslut som vinnare i programmet, men efteråt började det cirkulera en hel del kring Suzanne och Davids relation. I podden tar Alex upp ämnet.

Annons

– Jag hörde att du hatade din parhäst Suzanne Axell i Filip och Fredriks program Alla mot alla och vägrade delta igen när de frågade om en ny säsong med henne. Vad tror du att hon tycker om dig?, frågar han David varpå han svarar:

– Jag tror hon tycker att jag är svingullig.

Han fortsätter sedan med att trycka på att han absolut inte hatar henne, men att de däremot är väldigt olika varandra.

– Så otroligt få personer som jag hatar om ens någon. Men det som var lite krångligt var att hon liksom...Vi kompletterade varandra hyfsat bra, men hon har en personlighetstyp som är att vet hon något så vet hon det, oavsett om hon vet det eller inte. Och så är inte riktigt jag, eller ibland kan jag vara så, men hon var liksom bensäker. Så vi gick på lite sånna nitar liksom. Men så länge vi vinner får det vara värt det, säger han.

Så när han sedan får frågan om han skulle kunna tänka sig göra programmet tillsammans med Suzanne igen säger han att det inte är omöjligt.

– Jo, det skulle jag kunna göra igen, säger han.

Annons