Anders Öfvergårds hårda ord efter Björn Skifs beslut med hustrun Pernilla

30 nov, 2020 
Björn Skifs Anders knackar på
I Anders knackar på åker Anders Öfvergård hem till den folkkära sångaren Björn Skifs och hans fru Pernilla, men efter ett tag upptäcker han att paret Skifs håller väldigt hårt på sin integritet.
Nu berättar han sina åsikter kring parets beslut.
– Omodernt, säger han.
Annons
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på

I Anders knackar på får folkkära kändisar besök av den bestämda och minst sagt ärliga snickaren Anders Öfvergård, och i det senaste avsnittet är det ingen annan än Michelangelo-artisten Björn Skifs och hans fru Pernilla Skifs som hoppas på att få hjälp av honom. Paret Skifs har nämligen ett torp som de kämpat med att få ordning på, men när Anders kommer dit är han inte riktigt helt nöjd med vad de åstadkommit.

– Den här stugan är lite utav ett sorgebarn. När jag kom hit så såg jag att panelen är helt slut och botten av huset som huset står på i trä är ruttet och taket har gjort sitt. Av någon anledning så har Björn och Pernilla bara låtit det stå. Men det fixar vi till nu, säger han.

Men efter en stund in i programmet upptäcker Anders att Björn och Pernilla inte riktigt släpper in honom på det sätt som han önskat.

– Det är lite svårt att nå Pernilla och Björn. Jag vet inte vad det är, men så fort jag kommer in på lite allvarliga saker, när vi inte bara skrattar, då låser det sig lite känns det som, säger han.

Annons

Och när han äntligen får lite kvalitetstid med sångaren tar han upp det han känner.

– Jag förstår att du får frågor om livet och vad som hänt väldigt ofta. Vill du prata överhuvudtaget?, frågar han då varpå Björn snabbt svarar:

– Inte gärna faktiskt.

Anders Öfvergårds hårda ord om Björn Skifs beslut med hustrun Pernilla

När de under middagen sitter och pratar väljer snickaren återigen att ta upp deras integritet och säger att han aldrig varit med om något liknande förut.

– Jag har ju aldrig under de här åren som jag har hjälpt folk att bygga inte fått komma in i det huset de bor i. Det är lite konstigt, säger han varpå Björn förklarar:

– Vi vill vara ifred. Det här är ju våran vrå och det ses det så mycket av ändå på scener och tv och vad det nu är.

Anders uttrycker då att han tycker deras beslut är lite omodernt, men trots att han inte helt kan förstå eller relatera till det respekterar han ändå det de beslutat.

Annons

– Någonstans så är det ju ganska omodernt skulle jag säga. För idag är det ju så att kända personer visar allt. Men jag respekterar Björn och Pernilla för det. Det är något fint med det, säger han.

Annons