LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på

23 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Agneta Sjödin
När Anders Öfvergård knackar på hos Agneta Sjödin blir det ett känslosamt avsnitt.
Nu berättar tv-profilen sanningen bakom tårarna.
”Noll motståndskraft”, skriver hon.
Annons
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar påBrand logo
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på

I Anders knackar på får folkkära kändisar besök av den bestämda och minst sagt ärliga Anders Öfvergård, och i det senaste avsnittet är det ingen annan än programledaren Agneta Sjödin som släpper in snickaren i sitt hem.

Agneta har gått från att bo i en villa till att bo i en vacker lägenhet vid vattnet och trivs väldigt bra, men Anders är där för att hjälpa tv-profilen att inreda det mer praktiskt. Agneta blir tillslut väldigt nöjd, men resan dit är inte helt enkel. Efter att ha upptäckt att det är ett par helt andra gardiner än hon tänkt sig brister hon nämligen ut i gråt.

– Jag blir lite besviken. Jag såg framför mig tjocka. Jag har alltid haft tjocka fodrade gardiner, och så var de extremt tunna. Då tyckte jag det kändes lite såhär.. Du vet när man är känslig från start och trött liksom, säger hon innan det fortsätter:

– Luften gick ur mig bara helt och hållet. För jag känner mig helt slut.

Annons

Anders går dit för att prata med henne och förklarar sedan för kameran:

– Det är ju såhär att det finns två personer här som är ganska lika varandra och det är ju jag och Agneta. Vi vill båda tå veta exakt vad som händer. När hon blir osäker så blir jag också osäker och då trycker jag på för att få ett besked och då känner hon sig väldigt pressad, förklarar han.

Men trots att det blev väldigt känslosamt en stund slutade det ändå bra.

– Jag fick ta en paus och gråta ut lite med Anders och det var skönt för jag har liksom gått och hållit mig samlad. Men det var skönt att få ur sig det och att Anders kunde förstå. Han mjuknade lite då, vilket jag tycker är en bra sida hos honom, säger Agneta efteråt.

Agneta Sjödin berättar sanningen bakom tårarna

Men på hennes Instagram förklarar hon nu för sina följare varför det blev som det blev. I ett inlägg skriver hon:

Annons

”Vi spelade in programmet i våras, mitt under första Corona-vågen och Anders och mina 16 weeks of hell så energin gav helt vika den sista inspelningsdagen - för er som tittar och undrar över mina tårar. Jag har noll motståndskraft när jag känner mig slut. Kanske kan du känna igen dig? Men det bjuder jag på. Kram på er.”

Och i kommentarsfältet får hon direkt medhåll från sina följare.

”Känner igen så i att ha noll motståndskraft vid stor trötthet”, skriver en.

”Jag tycker det är så modigt att ni som redan är välkända ansikten även bjuder in till ert hem och bjuder på er själva något oerhört. Jag blir verkligen ödmjuk inför er styrka och mod”, skriver en annan.

Annons