Zlatan Ibrahimovics framtidsbesked som påverkar hela familjen

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har tillsammans två söner.
Nu avslöjar Zlatan något som avgör hela familjens framtid.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par i snart arton år. Tillsammans har de sönerna Maximilian och Vincent, som Helena bor tillsammans med på heltid i Stockholm medan Zlatan pendlar mellan jobb och familjeliv.

Helena har tidigare berättat för Elle hur deras kärlekssaga började.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

Även Zlatan har vid ett flertal gånger berättat hur mycket han älskar sin Helena.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har han tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

Zlatans framtidsbesked

Man kan lätt räkna ut att Zlatan har fullt upp med sin fotboll, då han är en av världens mest berömda fotbollsspelare. Nu berättar han i en intervju med Aftonbladet hur han ser på framtiden och om han kommer att lägga fotbollen på hyllan inom kort och bara vara med familjen – eller om han kommer att fortsätta.

– Jag var såhär: ”Det räcker!”. Jag ville komma in i ett nytt kapitel i livet. Vara med familjen varje dag... Gå igenom mina barns liv... Upprepa ett liv i ett annat liv – man går igenom allt det man själv gjorde som ungdom, och får se det igen idag. Man lägger ner mycket tid när man spelar fotboll, när man är aktiv – och jag missar väldigt mycket av mina pojkar. Men så säger Mino: ”Du måste avsluta i Europa! Du måste visa att du är tillbaka på toppnivå, att du klarar det! Gör bara sex månader i Milan – och efter det kan du avsluta. Då kommer folk att komma ihåg att du avslutade i Europa, på topp".

LÄS MER: Bingo Rimérs reaktion på Katrins familjelycka

"Han var på mig"

Han berättar att hans agent Mino Raiola fick honom att fortsätta sin karriär.

– Jag pratade mycket med Mino, och han var på mig. Han sa: ”Du får inte sluta!”. Han menar att jag ska spela tills jag är rutten, typ. Han vill bara att jag ska fortsätta, fortsätta – och han vet hur han ska trigga mig. Han sa: ”Det är för lätt att avsluta i USA – och det ska inte vara lätt”, säger Zlatan.

LÄS OCKSÅ: Elin Skogs egna ord om kyssen mellan Josephine Qvist och Adam Linard

LÄS OCKSÅ: Gravida Emilia Wahlund och pojkvännen Marcelo Peña flyttar

Senaste nytt