Bingo Rimérs reaktion på Katrin Zytomierskas hundköp

Nu jublar alla barn i familjen Zytomierska-Rimér.
Detta då familjen fått en efterlängtad tillökning.

För elva år sedan träffades entreprenören Katrin Zytomierska, 42, och fotografen Bingo Rimér, 44.

De blev snabbt kära i varandra och redan året därpå föddes deras första gemensamma barn, sonen Ringo, 10. Detta var dock inte Bingos första barn, han har nämligen dottern Nova, 17, sedan en tidigare relation.

2013 kom Katrin och Bingos andra son. Deras andra gemensamma barn fick ett namn som verkligen passar ihop med storebrors namn, han blev döpt till Rambo och han är idag 6 år. Katrin och Bingo höll ihop i sex år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar.

Efter uppbrottet träffade Katrin kärleken på nytt i Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 3, med innan de valde att göra slut.

LÄS MER: Paradise hotel-deltagaren utslängd efter attack

Men trots att de idag inte lever tillsammans verkar alla ha en fin relation till varandra. Bingos senaste inlägg på Instagram är ett tydligt tecken på det. Då har han lagt ut ett videoklipp där han filmar alla barnen utanför Katrins port. Han säger att de ska få en överraskning och i filmen får man se hur de överraskas med en hundvalp hemma hos Katrin.

”Välkommen till familjen. Mamma Katrin har i hemlighet planerat och studerat i flera månader innan det var dags. Nu är han här. Ross the Boss”, skriver Bingo till klippet.

Enorm tacksamhet till Katrin

I ytterligare ett inlägg skriver han vidare om känslorna inför den nya familjemedlemmen.

”Jag är nog den som har mest erfarenhet av hund i familjen. Men samtidigt är jag uppvuxen på landet och även om alla de olika hundarna vi hade på gården var en del av familjen så fyllde dom också en viktigt funktion för att vakta, lite jakt och att skrämma bort rävar från våra höns. När man bor innanför tullarna i Stockholm blir det mycket mer påtagligt och framförallt allt mer intimt med hund. ”

Han skriver vidare att den lille Ross redan är älskad och att alla vill gosa med honom.

”Våra hundar på landet var förvisso större men dom skulle aldrig sova i sängen med oss. Det är skillnad med Ross för nu kommer vi alla slåss. Om att få sova sked med vår lilla boss. Han passar så bra in i familjen. Jag känner just nu en enorm tacksamhet till Katrin. Det känns som hon har fött ännu en liten son till familjen. Tack för Ross the boss”, skriver han.

Katrins ord om familjelyckan

Även Katrin har postat en bild på den lilla valpen, Till bilden skriver hon om köpet och valet och hur de ska gå valpkurs när tiden är inne. Hon förklarar även hur ansvaret ska fördelas.

”När han är redo kommer han att följa med barnen dit de är. Med andra ord kommer han att bo hos Bingo på hans barn-dagar och en helg i månaden hos Alex och Falke. Nova vill skrivas in i hundschemat och min mamma längtar att få ha honom också. För att inte tala om min syrra och andra vänner. Fattar ju det han är helt bedårande”, skriver hon.