Jon Henrik Fjällgrens ord om tuffa tiden med flickvännen

Jon Henrik Fjällgrens vändning med flickvännen Maret Nystad

Nu berättar Jon Henrik Fjällgren hur det är mellan honom och flickvännen Maret.
– Det har varit tuffa månader, säger han till Expressen.
503 Service Unavailable

Jon Hernrik Fjällgren och Maret Nystad träffades för fyra år sedan, när han var på ett behandlingshem för psykisk ohälsa i Norge. Hon bodde i närheten av området och de började prata via Instagram.

När Hänt träffade Jon Henrik innan Stjärnornas stjärna drog igång berättade han att det var lite jobbigt mellan honom och flickvännen just då. Han sa att hon hade fullt upp, så att hon inte skulle hinna närvara under hans lördagsfinaler.

– Nej det kommer hon inte, hon har för mycket med sitt, sa Jon Henrik Fjällgren då.

Han kallade henne då fortfarande för sin sambo, men avslöjade samtidigt att de den senaste tiden inte haft allt för mycket kontakt.

– Det flyter på, men vi har inte haft så mycket kontakt den sista tiden, för jag har jobbat så mycket och hon har gjort sitt, så vi har den kontakten om vi kan ibland, då och då.

Jon Henrik Fjällgren och flickvännen Maret Nystad

Jon Henrik och flickvännen Maret.

Jon Henriks nya ord om flickvännen

Nu berättar han för Expressen om hur tiden varit under Stjärnornas stjärna – utan flickvännen närvarande.

– Det har varit tuffa månader. Jag har väl mått bra så där. Det som varit jobbigt privat har jag försökt stöta bort, säger han till tidningen.

På frågan hur det är mellan han och flickvännen svarar han lite svävande.

– Med kärleken, ja… Det är lite si och så med den. Just nu är ju jag här.

Jon Henrik säger till Expressen att han och flickvännen fortfarande har kontakt med varandra och han berättar att hon brukar kolla på Stjärnornas stjärna. Han säger även att det är tack vare hans fans som han orkar ta sig igenom programmet utan att tänka på jobbiga saker utanför programmets bubbla.

– Det är fansen som gör att man klarar det. De stöttar ju och röstar och röstar. De är dem man i stort sett fortsätter för.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!