Carina Bergs privata avslöjande om äktenskapet med Erik Berg

Carina Berg, Erik Berg

Carina och Erik Berg har varit ett par under flera års tid och tillsammans har de barnen Otto och Juno. Men nu avslöjar Carina en detalj om Erik som tidigare varit okänd.

Det har snart gått en månad sedan som programledaren Carina Berg, 43, och fotbollsspelaren Erik Berg, 32, kunde meddela att de blivit föräldrar igen.

På Instagram avslöjade de att familjen utökats med en liten tjej som skulle få namnet Juno Karin Elsa Berg, med tilltalsnamnet Juno. Paret har sedan tidigare sonen Otto tillsammans, som snart fyller två år. Carina är även mamma till sonen Holger, 11, som hon har tillsammans med Kristian Luuk.

LÄS MER: Carolas första ord om okända romansen

Otto var minst sagt efterlängtad då paret hade kämpat länge med att få barn. Tidigare har Carina berättat att de drabbades av flera missfall när de försökte bli gravida.

Men med Juno gick det betydligt fortare, trots att även den graviditeten inte varit helt enkel. Kort efter att Carina gått ut med det glada beskedet att familjen väntar tillökning igen så fick hon ett tufft besked från läkaren.

Carinas tuffa kamp under graviditeten

Det var precis när hon och Erik börjat berätta för vänner och kollegor som beskedet kom att läkarna hittat kromosomavvikelser på NIPT-testet.

– Jag fick gå igenom många tester och varje vecka gick jag och kontrollerade så att barnet växte. Den avvikelse de misstänkte innebar så extremt svåra sjukdomar, att om bebisen hade överlevt graviditeten, hade den levt ett väldigt kort liv på sjukhuset, har Carina sagt till Mama.

Allting gick bra och paret har nu en frisk liten flicka att ta hand om. I podden Gynning & Berg – hittar sig själva har Carina pratat om den nya tiden som mamma till lilla Juno.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjandet om Eriks okända vanor

I podden berättar hon nu också om en detalj som har med Erik att göra.

– Erik har en ny hobby. Men det här är en så bra hobby. Han har ju blivit helt insnöad på riktigt så här god komplicerad mat, säger Carina.

Carina Berg, Erik Berg

Erik spelar i Djurgården.

HENRIK ISAKSSON/TT

Erik har många hobbies, och fotboll är kanske egentligen hans största hobby då han spelar för Stockholmslaget Djurgårdens IF. Men den här hobbyn är med andra ord en hobby som gynnar Carina. Nu avslöjar hon att han egentligen har ett stort beroende av att shoppa. Men nu har den nya hobbyn gjort att Carina gett honom ett undantag.

– Erik är ju också lite lite "shopaholic", så jag har satt stopp för all form av shopping, och då är han ledsen. Men jag har gett honom ett kryphål, att allt som främjar god mat till mig, det får han köpa, säger hon och fortsätter:

– Han gör så jävla god mat nu, han har hittat en podd där de lagar helt fantastisk mat och det är så lätt att följa med. Så det är som att han är en mästerkock, asså jag har ätit den godaste maten!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Henrik Isaksson/TT

LÄS OCKSÅ: Kristian Luuk om livet med sonen Holger – efter skilsmässan från Carina Berg

LÄS OCKSÅ: Carina och Erik Bergs svåra familjekamp efter dottern Junos födsel