LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om romansryktet – efter följarnas frågor

06 apr, 2021 
Bianca svarar på romansryktet
Bianca Ingrosso avslöjade nyligen att hon är singel igen. Och sedan uppbrottet med Phillipe Cohen har hon fått frågor angående ett romansrykte med en världsartist. Nu berättar hon sanningen om ryktet.
Annons
Allt om Bianca IngrossoBrand logo
Allt om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har vuxit upp i rampljuset och hela svenska folket har fått titta på. Hennes egen karriär började med en blogg och efter det har det bara gått spikrakt uppåt. Hon har belönats med flertalet priser för sitt ärliga innehåll på sina sociala kanaler. Och dessutom vunnit en kristall för egna realityprogrammet Wahlgrens värld som hon har tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren.

Som om det inte vore nog med bollar i luften så driver Bianca samtidigt flera bolag och är en framgångsrik affärskvinna. Nyligen tilldelades hon med priset Årets kvinnliga stjärnskott från EY. Och efter att ha köpte sin drömlägenhet i Stockholm har hon nu även köpt en lyxlägenhet i Mallorca där hennes pappa Emilio Ingrosso bor.

Uppbrottet med ex-pojkvännen Phillipe Cohen

I och med att Bianca konstant delar med sig av sitt privatliv så har hon fått ta emot en hel del hat från både hennes följare och andra. Det har fått henne att bryta ihop, men också att växa som person. Vilket hon pratat mycket om på sina olika plattformar.

Annons

Någonting annat hon valt att inte hymla med är hennes kärleksliv. De som följer henne har fått följa med i hennes förhållande med Phillipe Cohen som varit lite av en berg-och-dalbana. För bara några månader sedan berättade Bianca i en video på sin youtube-kanal att paret nu valt att gå skilda vägar.

Svarar på romansryktet med världsstjärnan

Efter att hon bekräftade uppbrottet har hennes följare varit nyfikna på just hennes kärleksliv. Det är ett specifikt romansrykte som hon reagerat på och därför har hon nu valt att berätta sanningen i en ny Youtube-video.

”Låg du med ASAP Rocky?”, har en av hennes följare skickat in som en fråga.

– Jag har ingen aning var det här jävla ryktet har kommit ifrån?, säger Bianca i videon.

Artisten ASAP Rocky satt häktad i Sverige sommaren 2019 och det var då detta romansrykte mellan Bianca och världsstjärnan började.

– Ett så vet jag inte ens hur ASAP Rocky ser ut, två satt inte han i fängelse? Tre, jag har aldrig ens varit i samma hus/byggnad/rum som honom, säger hon i videon och fortsätter:

Annons

– Ni vet att jag har människor i nära håll som ba: alltså jag har hört att det här ryktet verkligen stämmer, säger hon.

Bianca förstår inte var ryktet kommer ifrån och hur de kan påstå att detta skulle stämma.

– Jag har aldrig ens träffat honom, pratat med honom. Jag har ingen aning om vem som har hittat på det här sinnessjuka ryktet. Men nej, det stämmer absolut inte. Även fast det ryktet blev så stort att jag fattar ingenting, säger hon.

Nu har Bianca alltså fått säga sitt om romansryktet – det stämmer inte.

Annons