Idol 2023 marknadsföring banner

Så är Laila Bagges relation med Liam Pitts pappa Mason

19 apr, 2020 
Laila Bagge och Liam Pitts
För 16 år sedan fick Laila Bagge och den amerikanske musikern Mason Pitts sonen Liam Pitts.
Så här ser ex-parets relation ut idag.
Annons

Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”

Laila Bagge och Mason Pitts träffades i Houston, USA, när Mason spelade under en turné. Några månader senare upptäckte Laila att hon var gravid med sonen Liam Pitts, som idag har hunnit bli 16 år gammal.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt. Och då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders (Bagge, reds. anm), har Laila Bagge tidigare berättat i Lailaland.

– Fast vi hade ju gått ifrån varandra så det var ju egentligen bara på pappret, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom, så vi hade både gett varandra tillåtelse att dejta andra.

Anledningen till avslutet

Mason bor nu för tiden i North Carolina, i USA, medan Laila och sonen Liam bor i Sverige. Avståndet stoppar dock inte Liam från att ha en relation till sin pappa. På somrarna och ungefär varannan jul reser Liam nämligen till USA för att bo hos sin pappa.

Annons

Laila har tidigare berättat för Hänt att hon och Mason levde tillsammans i Sverige under fyra års tid innan paret gick skilda vägar. Uppbrottet menade hon berodde mycket på deras olika åksikter gällande uppfostran.

– Så blir det ju oftast med barn och så vidare, att man inser att man kanske har olika åsikter om barnuppfostran och då börjar man ju upptäcka att kanske att man är olika på många andra sätt också. Även om man tycker om varandra och har respekt för varandra, och jag tycker att Mason är bra på alla sätt vis, men det är oftast där när man har skaffat barn som det blir skilsmässor, har Laila Bagge tidigare sagt till Hänt.

Relationen till exet idag

Trots Laila och Masons delade meningar kring sonen Liams liv så har de idag en god relation till varandra. I början på året kom Mason på besök till Sverige och exen tillbringade då en hel del tid tillsammans, vilket var något som Laila berättade om i ett blogginlägg.

Annons

Långhelgen som varit har varit intensiv men underbar. Vi har umgåtts med Liams pappa Mason och hans bror med familj alla dagarna och i lördags så var ju även mina syskon med familjer med oss. Olika restaurangbesök, aktiviter och massa kul”, skrev Laila Bagge då på bloggen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons