Jessica Andersson om åldersskillnaden med pojkvännen Johan Malm

Jessica Andersson och Johan Malm

Jessica Andersson är en av Sveriges folkkära artister.
Nyligen kunde vi även se henne i Melodifestivalen för åttonde gången.
Nu berättar hon om livet med sambon Johan Malm och åldersskillnaden mellan paret.

Jessica Andersson, 47, slog igenom i Fame Factory år 2002. Efter sin medverkan bildade hon duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund. Fame tävlade i Melodifestivalen år 2003 med låten Give me your love och kammade då hem vinsten, året därpå ställde de upp igen med låten Vindarna vänder oss som kom på en andra plats.

Sedan dess har vi kunnat se Jessica Andersson lite här och var, bland annat har hon varit öppen med sin uppväxt och att hon är dotter till två missbrukare. Hon har även skrivit en självbiografi om den svåra uppväxten som heter När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var.

I musikbranschen har hon alltid levererat och visst har karriären blomstrat. Vi har kunnat se henne i flera musik-sammanhang, exempelvis har hon sammanlagt ställt upp i Melodifestivalen hela åtta gånger. Senaste gången var i år med låten Horizon.

LÄS MER: Mirkas oro för dottern Lilja efter läkarnas besked

Jessica Anderssons kärleksliv med Johan Malm

Jessica hade tidigare en relation med musikern Jonas Erixon som hon dessutom fick en son med, dock valde de forna paret gå skilda vägar. Efter uppbrottet tog det ett bra tag innan Jessica hittade kärleken igen, men tillslut dök han upp och han heter Johan Malm, 37.

De har varit ett par sedan år 2016 och bor i Onsala. Johan själv har ingen bakgrund i musikbranschen, utan är krögare och driver flera restauranger.

I en intervju med Expressen Hälsoliv berättar nu Jessica om livet med den tio år yngre pojkvännen.

– Det är så bra så. Där har det inte skett någon större förändring och jag och Johan lever ihop. En anledning till att vår relation funkar så bra är att den bygger på att han gör sina grejer och jag mina. Det är normalt för oss att vara ifrån varandra tre, fyra dagar i veckan, säger hon.

Jessica Andersson om åldersskillnaden med yngre sambon

Vidare beskriver Jessica Andersson sitt finaste kärleksminne med Johan och berättar att hon visste vad hon ville, men trots det var hon osäker på honom dels på grund av åldersskillnaden, förklarar hon i intervjun.

– När jag precis träffat Johan visste jag vad jag ville, men var osäker på honom, säger hon och fortsätter:

– Jag är 47 och han är tio år yngre. Det är inte självklart att det ska fungera med åldersskillnad, men för mig känns det som att jag är färdig. Jag behöver aldrig mer söka leta och kan se mig och Johan under resten av mitt liv.

LÄS OCKSÅ: Därför slutar Margaux Dietz visa upp sonen Arnold i sociala medier

LÄS OCKSÅ: Gravida Bonde-Susanna Karlsson om besvikelsen efter uteblivna missfallet

FOTO: Patrik Österberg/TT // WIXTRÖM PETER/Aftonbladet