Mirka Norrström om dottern Liljas hälsa – oron efter läkarnas besked

Mirka Norrström

FOTO: Privat // CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT
Mirka Norrström känner vi igen från tv-programmet Familjen annorlunda. Idag har hon tretton barn och bloggar om sitt liv.
Nu väljer hon att berätta öppet om en av döttrarnas hälsobesked.

Mirka Norrström känner vi alla igen från Familjen annorlunda där hon tillsammans med ex-maken Peter Norrström visade upp familjelivet med alla sina barn. Efter sin medverkan i flera säsonger så började Mirka blogga, där hon numera visar upp allt ifrån vardagsliv till tuffa motgångar. Idag är hon mamma till tretton barn.

Mirka har bland annat varit öppen med att hon haft det väldigt tufft senaste tiden. På sin blogg har hon flera gånger varit öppen med att hon kämpar med psykisk ohälsa och att hon varje dag jobbar på att försöka få en balans i livet, och som trettonbarnsmamma är det kanske inte alltid helt lätt.

Mirka har nämligen lidit av sömnproblem och utmattning, och på sin blogg har hon beskrivit om hur motgångar kan få henne att bryta ihop totalt.

LÄS MER: BWO-Martin försvann helt – så lever han idag

Mirka Norrström om stödet från ex-maken Peter Norrström

Mirka har även berättat att hon och ex-maken Peter Norrström har fått en bättre kontakt. Mirka har tidigare sagt till Hänt att relationen till ex-maken nästintill varit obefintlig. Men i slutet av förra året kom hon med den roliga nyheten att de två tagit upp kontakten igen.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon då.

Och under en Instagram live avslöjade Mirka återigen att kontakten blivit bättre. Det var nämligen när följarna frågade hur Mirka mådde och hur Peter har förhållit sig till hennes kamp under den senaste tiden hon svarade att de fått bättre kontakt.

– Ja, jo men det måste jag ändå ge honom. Vi har fått mycket bättre kontakt och så, så jag ska definitivt inte gnälla, sa hon då.

Tunga hälsobeskedet efter läkarbesöket med dottern

Nu har Mirka uppdaterat sin blogg om att hon varit på sjukhuset, närmre bestämt på ögonmottagningen med sin dotter Lilja för att kolla upp hennes ögon, då dottern skelar och kan behöva opereras.

Nu frågar hon läsarna om någon har liknade erfarenhet och ifall en operation hjälpte mot skelning.

”Idag har jag varit på ögonmottagningen och kollat upp Liljas skelning. Hon skelar väldigt mycket och nu ska vi tillbaka dit för grundligare koll och det lutar mot en operation. Någon som opererat ögat pga skelning? Hjälpte det?”

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrström om stödet från ex-maken Peter – efter tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: Jocaim Ricklings bror Fredrik om relationen till Caroline Kejbert

FOTO: Privat // CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT

Senaste nytt