Därför slutar Margaux Dietz visa upp sonen Arnold i sociala medier

Margaux om sonen Arnold

I tre års tid har Margaux Dietz följare fått hänga med i hennes vardag tillsammans med sonen Arnold.
Nu har Youtube-profilen tagit ett nytt beslut för framtiden.
Slå på ljud

Det har hänt en hel del i Margaux Dietz, 30, liv de senaste månaderna. Under hösten hittade hon kärleken på nytt och var till en början väldigt förtegen om hans identitet. I början av 2021 avslöjade Margaux att hennes nya pojkvän är PR-profilen Seán Canning, 30. Sedan dess har Youtube-profilen och Seán flitigt delat med sig av sitt liv tillsammans i sociala medier.

LÄS MER: Ica-Cindy har fått barn – avslöjar ovanliga namnvalet

Att gå långsamt fram verkar inte riktigt vara Margaux och Seáns melodi. I februari förlovade de sig – bara ett par månader efter att de blivit ett par officiellt.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux på Instagram när hon avslöjade den glädjande nyheten.

Margaux Dietz stora familjelycka

Margaux och Seán är alltså nyförälskade och nyförlovade, men listan tar inte slut där. Nyligen blev de också sambor, då Seán bestämde sig för att sälja sin bostad och flytta in i den nya lägenhet som Margaux Dietz köpte i vintras.

Det är nu fullt hus hemma hos paret. De bor nämligen inte där själva, utan också med Margaux son Arnold, 3, som hon har tillsammans med ex-maken Jacob Liebermann, 36, samt hunden Disel.

Margaux verkar trivas utmärkt med att ha blivit hundägare i samband med kärlekslyckan.

”Fick den på köpet i samband med att Sean kom in i mitt liv”, skrev Margaux Dietz nyligen som svar på en följares fråga om vem som är hundens matte.

Därför slutar Margaux visa sonen Arnold

I privatlivet har det med andra ord skett väldigt mycket på kort tid för Margaux del. Men även i karriären har hon valt att göra en stor förändring.

Youtube-profilen blev känd för svenska folket genom att lägga upp sin förlossningsvideo för allmän beskådan och sedan dess har sonen Arnold varit en central del i hennes inlägg och videor.

De senaste månaderna har det diskuterats en hel del om problematiken kring att visa upp barn i sociala medier och med anledning av detta har Margaux Dietz nu beslutat sig för att inte visa upp Arnold lika frikostigt som tidigare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Att bli mamma är det bästa som hänt mig. Jag, precis som så många andra föräldrar, har med stolthet visat upp mammalivet i mina sociala medier. Men utvecklingen i sociala medier går väldigt fort”, skriver Margaux i ett inlägg och fortsätter:

”Därför har jag genom åren själv behövt tänka till, omvärdera egna beslut och sätta egna gränser. Bland annat beslutade jag i somras att inte längre ha med Arnold i kommersiella samarbeten. Och jag visar som ni märkt och kommenterat inte Arnold på samma sätt som tidigare”.

Margaux Dietz förklarar att hon är glad över att diskussionen har kommit på tapeten och att hon gärna ser att beslutsfattare kommer med tydligare riktlinjer i framtiden.

LÄS OCKSÅ: Jacob Liebermann om Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

LÄS OCKSÅ: Så friade Seán Canning till Margaux Dietz – nu berättar hon

FOTO: Lotte Fernvall / Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!