LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen följer varandra på Instagram igen

07 apr, 2021 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen följer varandra
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut i vintras.
Sedan dess har det forna paret utåt sett inte haft någon som helst kontakt med varandra – förrän nu.
Annons
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyteBrand logo
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte

De senaste åren har varit rejält intensiva för Bianca Ingrossos, 26, del. Hon har gått från att endast jobba med familjens realityserie Wahlgrens värld till att driva flera egna bolag och är idag en av Sveriges absolut största influencers med över en miljon följare på Instagram.

Men det är inte bara i karriären det har hänt en hel del. Privat har Bianca haft ett av- och på-förhållande med Phillipe Cohen, 26, sedan många år tillbaka. Hennes fans har fått se dem göra slut och hitta tillbaka till varandra flera gånger.

Bianca Ingrosso bekräftar uppbrottet från Phillipe Cohen

I vintras började det spekuleras i att Phillipe och Biancas relation tagit slut igen. Detta efter att de valt att fira jul på olika håll samt knappt synts till i varandras sociala medier-kanaler på flera månader.

När Bianca och Phillipe valde att avfölja varandra på Instagram i januari blev följarna allt mer säkra på att de gått skilda vägar. Det dröjde dock en månad till innan Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe Cohen inte längre är ett par.

Annons

– Det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, sa Bianca i en känslosam video på Youtube då.

Bianca och Phillipes liv efter uppbrottet

I videon förtydligade Bianca att hon och Phillipe inte är ovänner idag. Hon beskrev honom som en familjemedlem och sin allra bästa vän. Inte heller denna gång verkar det som att det forna paret har satt punkt för gott.

– Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra. Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, och är långt ifrån över varandra, sa hon då.

Sedan dess har Bianca och Phillipe gått vidare i livet på olika håll. Phillipe Cohen har just nu fullt upp med förberedelserna inför invigningen av hans restaurang Ted och Bianca Ingrosso jobbar på med sitt skönhetsmärke Caia cosmetics.

Annons

Plötsliga återföreningen efter uppbrottet

Så hur ser egentligen Bianca och Phillipes relation ut idag? När de har gått skilda vägar tidigare har de valt att inte alls ha någon kontakt med varandra – men den här gången ser det lite annorlunda ut.

På Instagram kan man nämligen se att det forna paret har gjort en drastisk vändning och börjat följa varandra igen. Detta kan alltså innebära att de har rensat luften och är redo för en vänskap.

De senaste dagarna har både Bianca och Phillipe lagt upp nya inlägg på Instagram och trots att de numera följer varandra har ingen av dem kommenterat eller gillat bilderna.

FOTO: Youtube

Annons