Phillipe Cohens egna ord om kvällen med Kristina ”Keyyo” Petrushina

Phillipe Cohen, Keyyo, Bianca Ingrosso

Foto: TT

Phillipe Cohen är nybliven singel efter uppbrottet från Bianca Ingrosso.
Nu visar han sig umgås med Youtube-profilen Keyyo – något han själv visar upp på Instagram.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett turbulent förhållande under många års tid. Från att ha varit varandras ungdomskärlek har de vuxit upp och även testat på att bo tillsammans.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens uppbrott

Men i höstas började följarna spekulera kring att relationen var över, något som varken Bianca eller Phillipe valde att kommentera. Detta tills häromveckan då Bianca valde att bekräfta att de gått skilda vägar.

– Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra, sa Bianca då i en video på Youtube.

LÄS MER: Bianca Ingrossos stora sorg efter gravidbeslutet – berättar om nya barnplanerna

Bianca Ingrosso förklarade också att hon än idag känner stor kärlek till Phillipe Cohen och förmodligen alltid kommer att göra det.

Phillipes egna ord om kvällen med Keyyo

Det senaste året har varit intensivt för Phillipe, han har nämligen gjort stor succé med sin Youtube-kanal. Det hela började med att han filmade videor där han lagade mat i Biancas kök. Kanalen växte snabbt och idag är det dagligen följare som delar på sociala medier att de har lagat Phillipes recept. Phillipe har även börjat synas allt mer i offentliga sammanhang, i vintras gästade han exempelvis Musikhjälpen.

Vårens stora projekt är att starta en restaurang. Det var i början av februari som Phillipe avslöjade den stora nyheten på Instagram – i vår slår han upp portarna till restaurang Ted.

Men detta innebär inte att Youtube-karriären helt är över. Under torsdagen var Phillipe faktiskt igång med inspelningar, detta tillsammans med Youtubern och komikern Kristina Petrushina, även känd som Keyyo. Det visar sig till och med att duon ska ha kommit ordentligt bra överens, i alla fall om man ska tolka det Phillipe själv skrev om händelsen.

S”Bästa kvällen någonsin”, skriver Phillipe till en bild där han och Keyyo syns i köket.

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om verkliga relationen till Elin Oskal – så träffades de

LÄS OCKSÅ: Så är Allan och Linneas relation idag – efter bråken i Farmen