Bianca Ingrosso om relationen till nya assistenten Julia Höjner

Bianca Ingrosso & Julia Höjner

Efter en lång process stod det i slutet av november förra året äntligen klart att det var Julia Höjner som blir Bianca Ingrossos nya assistent.
Nu berättar Bianca om relationen till nya assistenten.
– Absolut inte, säger hon.
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”
Slå på ljud

Flera år har gått sedan Lovisa Worge började jobba som Bianca Ingrossos assistent och med tiden har även hon blivit en välkänd profil. Men utöver en assistent fick Bianca också en bästa vän. Idag är duon oskiljaktiga och trots att de spenderar nästan varje dag ihop tröttnar de inte på varandras sällskap. Men förra året kom nyheten att Lovisa bestämt sig för att börja studera en kandidat i företagsekonomi på Handelshögskolan i Stockholm, och Bianca var därmed tvungen att anställa en ny assistent.

I slutet av förra året stod det klart att det var den 23-åriga studenten Julia Höjner som blev Biancas nya assistent. I hennes senaste vlogg berättar hon nu hur relationen till Julia ser ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos oro inför förändringen

Men den stora förändringen har inte varit helt lätt för Bianca. I Wahlgrens värld fick tittarna tidigare se hur orolig hon var inför att få in en ny person i sitt liv som skulle ersätta Lovisa.

– Jag har sådan ångest, jag har sådan ångest, jag har sån ångest över att anställa en ny person. Hon ska alltså ta Lovisas roll. Lovisas Worge. Hon kom in och gjorde succé i mitt liv, säger hon innan hon fortsätter:

– Det här har inte jag sagt till Lovisa, men jag är fullkomligt besatt av henne. Jag måste prata med min psykolog om att jag är för besatt av Lovisa, det är ju inte mänskligt. Jag har ju haft the time of my life sen hon kom in i mitt liv.

Relationen till nya assistenten Julia Höjner

Men nu har Julia jobbat med Bianca i ett par månader och många är nu nyfikna på hur deras relation faktiskt har blivit. I Biancas senaste vlogg berättar hon nu om relationen till den nya assistenten.

– Jag tycker vi har kommit varandra väldigt nära. Jag ska absolut inte jämföra det med Lovisa för det går ju inte liksom. Jag menar Lovisa är ju den bästa vän jag någonsin haft så jag tänker att ni jämför Julia med Lovisa och det ska vi inte göra, för hon är ju en egen individ, säger hon innan hon fortsätter:

– Men vi jobbar jättefint ihop och hon är så söt och så gullig och vi har fått massa privata samtalsstunder och hon vet väldigt mycket om mitt liv och jag vet mycket om henne. Och det går sjukt bra och hundarna verkar älska henne och hon älskar hundarna och verkar trivas, och det är det viktigaste.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax bryter tystnaden – sanningen om kärleksryktena med Chris Martland

FRÅN FÖRSTASIDAN