Bianca Ingrossos avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

Bianca Ingrosso & Oliver Ingrosso

Till skillnad från sina syskon brukar inte Oliver Ingrosso dela med sig så mycket av sitt privatliv, men i Bianca Ingrossos senaste vlogg får följarna plötsligt en inblick i hans kärleksliv.
– Ett tag, avslöjar han.

Familjen Wahlgren är en av Sveriges kändaste familjer och på sociala medier brukar framförallt Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso vara väldigt öppna med sina liv. Men äldsta sonen i familjen har gjort ett helt annat val.

Oliver Ingrosso har nämligen bestämt sig för att hålla sig utanför rampljuset, och det är bara vid fåtal tillfällen som han dykt upp i mamman och systerns realityprogram Wahlgrens värld.

Men något man däremot vet om Oliver är att han haft ett långt förhållande med en tjej som heter Johanna Lidefelt. Nu avslöjar Bianca nya detaljer om brorsans kärleksliv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens ord om Olivers ex-flickvän

Då Oliver helst inte vill stå i rampljuset brukar familjen inte prata så mycket om honom i offentliga sammanhang, men i Pernilla och Sofia Wistams podd Wahlgren & Wistams har Pernilla däremot berättat om ett pinsamt scenario som inträffade med Olivers ex-flickvän.

LÄS MER: Linus Wahlgrens ord om stökiga tiden efter skilsmässan – familjekampen med Jessica: ”Svårt”

Pernilla hade nämligen hjälpt Oliver med att köpa en fin väska som han skulle ge till sin flickvän i julklapp, men när det var dags att öppna presenterna skedde det ett misstag. När Pernilla skulle slå in paketen förväxlade hon det nämligen med ett annat paket, och väskan, som dessutom var en Balenciaga, hamnade istället hos Jessica Wahlgren. Men som tur var så var det Olivers dåvarande flickvän som öppnades Jessicas paket först istället för tvärtom. Pernilla menar nämligen att det hade varit värre om Jessica först skulle bli superglad över Balenciaga-väskan för att sekunden senare få förklarat för sig att det inte var till henne.

– Det hade kunnat gå så himla fel om det hade gått åt fel håll, säger hon i podden och skrattar.

Men det var många år sedan Oliver och Johanna gick skilda vägar. Nu delar Bianca med sig av nya detaljer kring brorsans nuvarande kärleksliv.

Biancas nya avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

Det är på systern Biancas Youtube-kanal som Oliver nu dyker upp. De är på restaurang för att fira minsta syskonet Theo Wahlgrens 14-årsdag och under middagen passar Bianca även på att visa sin äldsta bror för följarna.

– Och här är min andra bror. Fortfarande singel. Fortfarande snygg. Nyklippt, säger hon varpå Oliver själv inflikar:

– Varit ett tag nu.

– Åtta år va?, frågar Bianca och syftar på tiden han varit singel.

– Nej sex år, svarar han då varpå Bianca snabbt säger:

– Det är dags att hitta den där tjejen nu som tar dig med storm.

LÄS OCKSÅ: Familjens markering mot Phillipe Cohen efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot TV4:s Nyhetsmorgon – efter blodiga upptäckten