Familjens markering mot Phillipe Cohen efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Phillipe Cohen, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Relationen mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tog slut under hösten, något som bekräftades först för några veckor sen. Nu avslöjas familjen Wahlgren-Ingrosso agerande mot Phillipe efter uppbrottet.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett förhållande under flera års tid. Även om de haft kriser i sin relation så har de alltid hittat tillbaka till varandra, så sent som för ett år sedan återförenades de efter några månader isär.

Men i slutet av förra året började Biancas följare ana att allt inte stod rätt till i förhållandet då de inte synts tillsammans på lång tid. Misstankarna förstärktes över jul då de tillbringade högtiden på varsitt håll.

Dock skulle det dröja ändå fram till slutet av februari innan Bianca bröt tystnaden och bekräftade det så många anade – kärlekssagan med Phillipe var över och de hade gjort slut.

Därför gjorde Bianca och Phillipe slut

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag velat hålla privat, det finns ingen anledning eller regel för att jag ska berätta det. Men jag är ju inte i ett förhållande med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock eftersom att vi har gjort slut ett antal gånger. Och det vill jag absolut inte heller skämta bort, för det har varit vår resa. Vi har gjort det vi behövt göra för att må bra i stunden, berättade Bianca Ingrosso i en video på Youtube.

Men bara för att de inte är ett par längre så betyder det inte att de inte har koll på varandra. För några veckor sedan satte Bianca ner foten mot sin följare efter att dagligen ha tvingats ta emot mängder av hat på sina plattformar. Något som fick Phillipe att ryta ifrån ordentligt på sin Instagram:

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso i januari 2020 på en premiär

Bianca och Phillipe har varit ett par i många år, men sedan några månader har de gått skilda vägar.

Karin Törnblom/TT

"Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm. Sluta va så jävla elaka", skrev han.

Phillipe Cohens restaurang Ted

Efter uppbrottet från Bianca har han förändrat sitt liv en hel del. Bland annat har han skaffat två "Ted" i sitt liv – den ena i form av en hundvalp, medan den andra är en helt egen restaurang som även den fått namnet Ted.

LÄS MER: Därför stoppade Bianca assistenten Lovisa

Phillipes matintresse har varit stort genom åren och han har hyllats av Biancas familj för de fantastiska middagarna han bjudit dem på. Men stödet verkar dock inte vara lika starkt nu efter uppbrottet – det lyser med sin frånvaro helt om man jämför med hur stöttande de varit tidigare.

Bland annat har Phillipes restaurang en egen Instagram-sida som har närmare 8000 följare. Men bland dem återfinns inte en enda från familjen Wahlgren-Ingrosso. De har heller valt att inte uttala sig om Biancas tidigare pojkväns stora satsning i varken kommentarsfältet eller på något annat sätt. Åtminstone inte offentligt.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svåra tid med Filip

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines agerande efter Sofias förlossning

FOTO: Karin Törnblom/TT