Peg Parneviks svåra tid med Filip Lamprecht under Let's dance

Peg Parnevik och Filip

Kändissonen Filip Lamprecht gör succé i Let's dance tillsammans med dansaren Linn Hegdal.
Nu bryter hans flickvän Peg Parnevik tystnaden om de svåra känslorna i relationen – och svarar ärligt om svartsjuka.
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 23, är en av kändisarna som deltar i Let's dance 2021. Efter bara två program är han och danspartnern Linn Hegdal stora favoriter och har hyllats av juryn i direktsändning.

Filip har onekligen en viss press på sig att prestera, hans mamma Kristin Kaspersen vann nämligen Let's dance för två år sedan med danspartnern Calle Sterner. Men å andra sidan verkar Filip lägga ner enormt många timmar i veckan på att öva och träna tillsammans med Linn Hegdal.

Sedan flera år tillbaka är han tillsammans med flickvännen Peg Parnevik som hittills gett Filip sitt stöd i sociala medier. Men under en frågestund på Instagram story medger Peg nu att hans medverkan i Let's dance inte bara är en dans på rosor för parets relation.

Peg Parnevik om svartsjukan

Bland annat får Peg frågan om hon är svartsjuk över det faktum att Filip dansar tillsammans med en annan tjej, och det är en fråga som Peg medger återkommer hela tiden. Samtidigt avfärdar hon att det är ett problem och påpekar att hon själv som artist uppträder med en annan man då hon är med i duon Gammal.

– Så vem är jag att tala, haha, skriver hon skämtsamt.

Samtidigt hävdar Peg att hon dagligen får elaka kommentarer om förhållandet med Filip och att hon kritiseras för att inte behandla honom bra nog.

LÄS MER: Hellenius avslöjande om 14-årige sonen Leo

– Varje dag är det någon som säger att han borde eller kommer att lämna mig. Så det är inte roligt. Vi är faktiskt riktiga personer i ett riktigt förhållande, vi är inte bara ett foto i ert flöde. Ha lite respekt, skriver Peg.

Däremot är det andra problem som påverkat relationen efter att Filip tackat ja till Let's dance.

Filip Lamprechts förändring under Let's dance 2021

– För mig har det varit en kamp med att Filip tränar så mycket. Uppenbarligen handlar det inte bara om honom! Det är på grund av min egen relation med mat och träning, skriver Peg på sin Instagram.

Hon har tidigare talat öppet om att hon lider av en ätstörning som hon kämpat mot under en längre tid.

– Så att försöka hantera känslorna av skuld/kontroll. Jag har varit livrädd för mat de senaste veckorna och det suger. Men Filip är ett stort stöd och jag har aldrig mött någon som alltid står upp för mig som han gör, skriver Peg.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs familjelycka med Mikael efter flytten

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Calle Sterner i Let's dance

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!