LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lisa Ajax bryter tystnaden – sanningen om kärleksryktena med Chris Martland

03 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Kärleksryktena gick varma mellan Lisa Ajax och Det Vet Du-medlemmen Chris Martland efter att de setts flirta tillsammans på en efterfest till Melodifestivalens Andra chansen.
I Hänts A walk with a dog berättar nu Lisa för första gången om verkliga relationen med artisten.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Lisa AjaxBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Lisa Ajax

I det fjärde avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos artisten och Idol-profilen Lisa Ajax, 22, hemma vid hennes och mammans lägenhet i Järfälla. Genom tv-program som Idol och Melodifestivalen har hon blivit en av Sveriges mest framstående artister och idag jobbar hon hårt med sin solokarriär.

Efter att ha vunnit Idol 2014 var Lisa Ajax stekhet och det tog inte lång tid förrän artisten återigen dök upp i rutan. Denna gången var hon aktuell i Melodifestivalen 2017. Trots att tävlingen kanske inte gick som hon tänkt sig då hon slutade i Andra chansen började det snabbt gå kärleksrykten om artisten.

Det efter att hon setts flirta med Det Vet Du-medlemmen Chris Martland, 31, under en efterfest.

Lisa Ajax om ryktena inför Melodifestivalen

Ryktena visade sig också svåra att ta död på. Trots att varken Chris eller Lisa bekräftat att de skulle haft en relation var det många som trodde sig veta vem Lisas sång handlade om då hon återigen ställde upp i Melodifestivalen 2019. Då sjöng hon låten Torn som handlar om obesvarad kärlek.

Annons

Att Lisa skulle sjunga låten till Chris är dock ett påstående som hon tidigare tillbakavisat.

– Nej, det är inte honom jag sjunger om. Det är inte han, sa hon då.

Avslöjar kärlekslyckan med Max ”Klockrent” Huss

Nu avslöjar Lisa Ajax sanningen bakom ryktena i A walk with a dog – och menar att det aldrig funnits något annat än vänskap mellan henne och Chris.

– Oj, det var ju jätte jätte jättelängesen. Men nej vi var bara vänner. Sen blev det så när var med i Melodifestivalen, att då blev det ju lite skriverier. Som det alltid lyckas bli men nej, säger Lisa men berättar samtidigt att hon och Chris inte har någon relation idag.

Det finns dock någon som faktiskt har fångat Lisa Ajax hjärta. Nämligen artisten Max ”Klockrent” Huss, 25, något som hon avslöjade för första gången i Hänts A walk with a dog.

– Jag är ju inte singel men mer än så berättar jag inte, sa hon då för att senare lägga upp en bild på henne och pojkvännen på Instagram med texten:

”Du och jag”.

FOTO: TT/Hänt

Annons