Benjamin Ingrossos verkliga relation till Melina Criborn efter flytten

Benjamin och vännen Melina

Benjamin Ingrosso är otroligt nära vän med paret Jacob och Melina Criborn.
Så pass nära att han har bott hemma hos dem under en väldigt lång period.
Nyligen fick paret dottern Cleo och henne blev Benjamin gudfar till. Nu visar han upp sin kärlek till guddottern inför alla.
Slå på ljud

Efter det succéår som varit för Benjamin Ingrosso så kan det inte varit någon som undgått att han är namnet på allas läppar. Redan sen barnsben har han brunnit för att underhålla och vi har sett honom på diverse olika scener genom åren. Han har ställt upp i Melodifestivalen två gånger och 2018 tog han hem hela tävlingen.

LÄS MER: Peg Parnevik om svartsjukan under Let's dance

I höstas tog han hela Sverige med storm när han briljerade tillsammans med artister som Tommy Körberg, Silvana Imam och Ana Diaz i Så mycket bättre. När pandemin slog till i början av 2020 hymlade inte Benjamin med att det var en sorg att inte få turnera. Därför blev det en ordentlig comeback för honom när han fick vara med i det hyllade musikprogrammet och tolka kända låtar från bland andra Lisa Nilsson.

Benjamins egna succéprogram

Medan hans syster Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren kör sitt med egna realityprogrammet Wahlgrens värld så har Benjamin fått sitt alldeles egna tv-program. Tidigare i år hade Benjamin's premiär där han tillsammans med gäster får fokusera på sina två stora passioner i livet – musik och mat.

Tittarna bjuds varje vecka in till en festlig kväll i Benjamins krypin där de tillsammans äter god mat och sjunger sköna sånger. Hittills har han haft en stor del av den svenska kändiseliten på besök bland andra Zara Larsson, Miriam Bryant, Petter Alexis, Per Andersson, Thomas Stenström och Molly Sandén.

Trots att programmet bjuder på härlig stämning så har det också fått en del kritik. Men ju fler avsnitt av programmet som gått desto mer faller det svenska folket för Benjamin och hans charmiga personlighet som går rakt igenom tv-rutan.

Benjamins egna program skiljer sig en del från Wahlgrens värld, det kan nog de flesta skriva under på. Men någonting som de har gemensamt är att de som medverkar bjuder väldigt mycket på sig själva. Den som följt Bianca och Pernilla i många år är vana vid detta, men Benjamin dyker bara upp i Wahlgrens värld ibland.

Relationen med Melina och Jacob

Någon annan som syns i Wahlgrens värld då och då är familjen Wahlgrens goda vänner Melina och Jacob Criborn. Bland annat så fick tittarna se deras bröllop i Spanien. Förra året blev paret föräldrar och dottern Cleo kom till världen. Benjamin fick den stora äran att bli Cleos gudfar. Många undrade varför inte Bianca blev gudmor som också står Melina väldigt nära och nyligen förklarade hon varför det blev så.

Faktum är att Benjamin är snäppet närmre med Melina och Jacob då han faktiskt bott hemma hos dem under en längre period. Men när paret fick sin dotter så flyttade han ut och bor numera ensam i en egen lägenhet.

Men det betyder inte att han glidit isär med vännerna, och framförallt inte med sin guddotter. Senast i dagarna delade han en bild på Cleo till sina följare på Instagram och skrev:

”Min guddotter”, följt av ett hjärta.

Benjamins kärleksfulla ord om guddottern

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos starka reaktion på Bingo Rimérs oväntade ord

LÄS OCKSÅ: Christer Björkman bryter tystnaden om okända otroheten

FOTO: TT

SENASTE NYTT!