LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso gör comeback i Så mycket bättre 2020

12 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Benjamin Ingrosso Så mycket bättre
Efter fjärde avsnittet av Så mycket bättre var Benjamin Ingrosso tvungen att lämna programmet, till många tittares besvikelse.
Nu gör artisten comeback.
Annons
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom årenBrand logo
Tre tävlingar Benjamin Ingrosso har vunnit genom åren

Årets säsong av Så mycket bättre är i full gång och någon som gjort stor succé med bland annat tolkningar som Judy min vän och Tänd alla ljus är Benjamin Ingrosso.

Men det är inte de enda av hans tolkningar som gjort succé. I början av programmet gjorde han nämligen en version av Lili och Susies låt Only your heart – en låt som även hans föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso har gjort en version av. Innan det var dags för honom att kliva upp på scen fick de se en tillbakablick från när de framförde låten, och musikvideon fick gänget att bryta ihop av skratt.

– Den är katastrof. Den är så ointressant den här videon, säger Benjamin och syftar bland annat på båten som är i bakgrunden genom hela videon, och som även skulle komma att bli ett internskämt gänget emellan.

Till mångas besvikelse lämnade sedan Benjamin Ingrosso programmet, men i lördagens avsnitt av Så mycket bättre gör artisten plötsligt comeback.

Annons

Överraskningen till Benjamin Ingrosso i Så mycket bättre

Det är när Markus Krunegård, Plura Jonsson och Ana Diaz bestämmer sig för att skicka en videohälsning till Benjamin som han plötsligt kommer tillbaka in i programmet igen. Markus, Plura och Ana har nämligen bestämt sig för att göra en tolkning av den omtalade musikvideon till Only your heart.

– Vi saknar Benjamin så vi ska göra en musikvideo som är en remake på den här Only your heart-låten med hans mamma och pappa, säger Ana innan Markus fortsätter berätta:

– Som av en händelse har ju Benjamin gjort den här dängan som hans föräldrar gjorde, men han har ingen video. Så nu ska vi hjälpa honom.

De går sedan ut på en äng för att spela in, och så fort låten sätts igång börjar Markus och Ana dansa bredvid varandra medan Plura kommer in i bakgrunden utklädd som en båt.

– Musikvideon, det var så hysteriskt roligt att det var en båt i bild så länge. Så det här har ju bara ballat ur, förklarar Ana.

Annons

– Benjamin, han kommer ju dö som vanligt, säger Plura.

Benjamins Ingrossos plötsliga comeback

Sedan får tittarna följa med hem till Benjamin där man får se när han ser videon, och som mycket väntat kommer den stora reaktionen:

– Jag dör!

Han fortsätter:

– Ni fattar inte. Vi höll på att skratta en hel kväll åt den här segelbåten. Det blev liksom det mest interna.

Han ringer sedan upp vännerna på facetime för att kommentera den glada överraskningen.

– Det här är det bästa jag sett i hela mitt liv! Han som har gjort mamma och pappas musikvideo är ju jävligt glad nu att han filmade den där jävla båten, säger Benjamin Ingrosso och skrattar.

Annons