LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos starka reaktion på Bingo Rimérs oväntade ord

30 mar, 2021 
Bianca Ingrosso, Bingo Rimér
Kändisfotografen Bingo Rimér har gjort succé med sina unika tavlor. Hittills har han haft bland andra Avicii och Zlatan Ibrahimovic som motiv. Men nu tar han nästa steg i skapandet och ska satsa på Bianca Ingrosso, ett initiativ som Bianca nu reagerar starkt på.
Annons
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyteBrand logo
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte

Bingo Rimér, 45, gjorde sin första debut i rampljuset när han hoppade in för Sofia Wistam, 54, i barnprogrammet Soffipropp. Sedan dess har han varit chefredaktör för Moore magazine och fotograferat för Café och Slitz.

Bingo driver även podden Relationspodden 2.0 ihop med exet Katrin Zytomierska, 43. I podden försöker de lösa lyssnarnas relationsproblem och ofta kallar de sig själva för självutnämnda relationsexperter.

Bingo och Katrin har barnen Ringo och Rambo tillsammans, men trots uppbrottet så har de fortsatt vara goda vänner, framför allt för barnens skull. Katrin har även sonen Falke tillsammans med Alexander Klingstedt, som hon träffade på en festival efter uppbrottet från Bingo. Deras familjekonstellation har blivit hyllad på många sätt då det anses unikt att trion umgås så nära inpå hela tiden.

Därför höll det inte mellan Bingo och Julia Franzén

I höstas inledde Bingo en relation med den före detta Robinson-deltagaren Julia Franzén, 30. Till en början såg deras relation lovande ut och Julia klickade även väldigt bra med Bingos barn. Men i vintras valde duon att gå skilda vägar – då de inte ville samma saker i livet.

Annons

I vår är Julia högaktuell för inspelningarna av Bachelorette på TV4, där hon ska söka kärleken i tv. Detta är något som Bingo ser fram emot. Han har tidigare berättat för Hänt att hela familjen kommer sitta bänkad och heja på Julia.

”Jag är väldigt glad för hennes skull. Finns ingen tjej i Sverige som är mer rätt än Julia för programmet. Hela min familj, som haft äran att lära känna henne, kommer sitta bänkade framför TV4 med popcorn och hålla tummarna för att hon hittar den man hon förtjänar”, skrev han då i ett meddelande till Hänt.

Vid sidan av familjelivet jobbar Bingo med foto och konst. I podden har han tidigare berättat om framgången med tavlorna han gjort som föreställer bland andra Avicii och Zlatan Ibrahimovic.

Bingos nya projekt med Bianca Ingrosso

Men nu har han bestämt att nästa person han gör tavlor på ska bli Bianca Ingrosso, 26.

”Den senaste tavlan här med Bianca Ingrosso symboliserar delvis hennes utsatta situation men också det otroliga arbete hon lägger ner och all den fina kärlek hon får. Vi har lagt in ord i tavlan som vi tycker passar henne som: Hard Work, Consistency, Love, Focus, Commitment, Self Belief, Dedication”, skriver Bingo.

Annons

Han menar att Bianca även skulle kunna starta en insamlings-fond i Biancas namn, för alla unga kvinnor där ute som också vill bli framgångsrika entreprenörer. Bingos ord har nu fått Bianca att reagera starkt.

På bilden har hon nämligen kommenterat massa röda hjärtan. Även Biancas manager Vanessa Lindblad har kommenterat Bingos bild.

”Vad fin du är Bingo”, skriver hon följt av tre röda hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons