LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bingo Rimérs första ord om Julia Franzén i Bachelorette 2021

09 mar, 2021 
Julia Franzén, Bingo Rimér
Julia Franzén och Bingo Rimér hade en romans i höstas, men de kom så småningom fram till att de ville olika saker i livet.
Förra veckan avslöjades det att Julia är årets Bachelorette – och nu bryter Bingo tystnaden om hur han ser på den saken.
”Finns ingen”, skriver han till Hänt.
Annons
Fem saker om Julia FranzénBrand logo
Fem saker om Julia Franzén

Julia Franzén, 30, och Bingo Rimér, 45, fick upp ögonen för varandra efter att Julia la upp en gammal bild på dem två på hennes Instagram story. Till bilden skrev hon att hon hade kunnat tänka sig att dejta någon som Bingo.

– Vi började skriva efter att jag sa att han var min drömman på min frågestund på Instagram. Sen hade han sin förhandsvisning av hans dokumentär och då hängde vi den helgen, har Julia tidigare berättat för Hänt.

Julias uttalande om vem som var hennes dröm-man nådde snabbt fram till Bingo Rimér. Det hela slutade med att Julia tillbringade sin sista helg i Sverige hemma hos just Bingo i Stockholm. Till en början såg de ut att bli ett riktigt radarpar och när de var i Marbella tillsammans kunde följarna se att Julia även klickade bra med Bingos barn.

Julias och Bingos kärlekssaga

Julia och Bingo har sedan dag ett varit öppna om deras relation och följarna har fått ta del av allt ifrån bilder och offentliga kommentarer till varandra. De har dessutom haft live-sändningar på Instagram, där Bingo sänt från Stockholm och Julia från Marbella.

Annons

Sedan en tid tillbaka har dock de gemensamma uppdateringarna från duon avtagit. Nyligen berättade Bingo varför det inte fungerade mellan dem. Även Julia har förklarat att de helt enkelt ville olika saker.

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)”, skrev Julia då och syftade på att hon inte ville ha något öppet förhållande.

Julia Franzén, Bingo Rimér
Julia och Bingo visade upp sin kärlek på Instagram.

Bingo bryter tystnaden om Julia i Bachelorette

Nu har Julia flyttat hem till Sverige igen men hon blir inte kvar särskilt länge. Om några månader bär det nämligen av till Rhodos, där Julia ska söka kärleken som Sveriges första Bachelorette.

Hittills har Bingo valt att inte uttala sig om Julias medverkan i dejtingprogrammet. Men när Hänt når Bingo Rimér berättar han att han är bara är glad för Julias skull, och att han garanterat kommer att titta på programmet.

Annons

”Jag är väldigt glad för hennes skull. Finns ingen tjej i Sverige som är mer rätt än Julia för programmet. Hela min familj, som haft äran att lära känna henne, kommer sitta bänkade framför TV4 med popcorn och hålla tummarna för att hon hittar den man hon förtjänar”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Annons