LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Hedman om Magdalena Graafs nya pojkvän Louie Marti

09 mar, 2021 
Magnus Hedman och Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har hittat kärleken på nytt!
Det visar tv-profilen nu upp på Instagram och bloggen genom att skriva: ”Vi har dejtat ett tag, och NU tagit ett par sjumilasteg längre”.
Nu väljer ex-maken Magnus Hedman att kommentera den nya relationen.
Annons
Lance beslut – efter Maggans tilltag: "Jag kommer bo hemma så länge jag kan"Brand logo
Lance beslut – efter Maggans tilltag: "Jag kommer bo hemma så länge jag kan"

Det var i maj förra året fick vi reda på att tv-profilen och bloggaren Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson skilt sig efter tio år tillsammans. De tidigare paret träffades 2010 och det var kärlek vid första ögonkastet.

Två år efter att de träffats förlovade de sig och fick två barn tillsammans, Charlie Larsson och Louie Larsson innan kärleken tog slut. Sedan tidigare har Magdalena Graaf även barnen Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf tillsammans med fotbollsspelaren Magnus Hedman, 47, som hon var gift med var mellan 1999 och 2006.

Magdalena Graafs dejtingliv efter skilsmässan från Filip Larsson

I Youtube-serien Intimt med Björken berättade Magdalena i höstas om den nya tiden som singel och att hon även fått många erbjudanden, men då hade ännu ingen fångat hennes uppmärksamhet.

– Jag skulle aldrig kunna tänka mig en yngre kille. Jag får många unga pojkar som skriver på Tinder nu och de brukar vara runt 20, sa hon och förklarade att hon inte är intresserad av erbjudanden som dessa.

Annons

I videon berättade även Magdalena att hon flyttat ifrån ex-maken till sitt egna hus i Täby, som hon beskrev som ett av Stockholms finaste områden.

– Jag håller faktiskt på att flytta in i mitt nya hus nu i Täby, sa Magdalena under intervjun.

Magnus Hedmans första ord om ex-fruns lycka med Louie Marti

Sedan ett par dagar tillbaka är Magdalena på några välförtjänta semesterdagar i hennes stuga i Vemdalen. Med sig har hon dock inte bara sönerna Louie och Charlie, utan även en helt ny man. För nu har nämligen Magdalena Graaf hittat kärleken på nytt, och det avslöjar hon även på sin egna blogg.

Den nya mannen heter Louie Marti, 42, som bland annat har skådespelat i den populära SVT-serien Tunna blåa linjen, se första bilderna på paret här!

Magdalena avslöjade på bloggen att hon har blivit kär igen och har hittat personen hon vill bli gammal med, hon avslutade kärlekshyllningen på ett väldigt romantiskt sätt:

Annons

”Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen som jag vill bli gammal med. Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och och de senaste året har varit en kämpig och lite ensam uppförsbacke”

”Välkommen Stora/Lilla Louie! Välkommen in i vårat galna, lite sjuka stjärnfamiljsliv… Vi kommer vårda dig och DITT hjärta med kärlek och ömhet. ”Det är VI nu”.

Nu väljer Magnus Hedman att kommentera Magdalena Graafs kärlekslycka offentligt. Eftersom en av Magdalenas söner även heter Louie så kommenterar Magnus ”Hälsa båda Loui från mig” på Magdalenas bild på Instagram, där just både sonen Louie och nya pojkvännen Louie syns.

FOTO: Sven Lindwall/EXP/TT / Karin Törnblom/TT

Annons