Idol 2023 marknadsföring banner

5 saker du inte visste om Magdalena Graafs nya pojkvän Louie Marti

09 mar, 2021 
Louie Marti och Magdalena Graaf är kära
Magdalena Graaf har hittat kärleken igen! Den lyckliga är Louie Marti, som nog många kan känna igen från tv.
Vem är han? Vad jobbar Louie med?
Här kan du läsa mer om Magdalena Graafs nya pojkvän!
Annons
Intervju med Hannah Graaf
Intervju med Hannah Graaf

Magdalena Graaf, 45, har hittat kärleken på nytt! Den lycklige är Louie Marti. Men vem är egentligen Louie? Hänt svarar!

Hur gammal är Louie Marti och var bor han?

Louie Marti föddes år 1978 och är idag 42 år gammal. På Magdalenas blogg verkar det som att de bor grannar. Där skriver hon nämligen: ”Som av en slump har han bott på min 'nya' Täbygata i grannhuset i många år”.

När träffades Magdalena Graaf och Louie Marti?

När Magdalena Graaf gick ut med kärleksbeskedet på sin blogg i början av mars så berättar hon att paret har dejtat ett tag, men att det känns som att de redan har träffats i ett tidigare liv.

”Vi har date’at ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre”, skriver Magdalena på bloggen och fortsätter:

”Känns som om vi träffats i ett tidigare liv. Vi delar så många likheter, och har så mycket gemensamt. Kärlek vid första ögonkastet”.

Louie Marti på röda mattan
Louie Marti på röda mattan hösten 2020.

Vad jobbar Louie Marti med?

Men för ett par år sedan beslutade Louie att sadla om helt, istället för vad han gjort tidigare skulle han satsa helhjärtat på skådespelaryrket.

Annons

Han har gjort flera småroller, som sedan har lett till lite större roller. En roll som nog många kan ha sett Louie i är när han spelar läkare i succéserien Enkelstöten. Efter det har han synts till lite här och var. Bland annat så spelar han kriminell i både v-serien Gåsmamman och i Beck-filmen Den förlorade sonen.

Han dyker även upp i den omtalade nya serien Tunna blå linjen på SVT, där han spelar Jesses dotters kompis pappa.

Vad heter Louie Marti på Instagram?

Louie är inte bara aktiv med sitt kärleksliv utan även på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter han louie_marti och har över 14 000 följare. Inte illa!

Så, vad delar denna nykära skådespelare på den sociala plattformen? Allt möjligt, men främst jobb och selfies. I skrivande stund har Magdalena ännu inte synts till i hans flöde, men det kan man ju misstänka komma alldeles snart!

Annons