Här är allt du vill veta om Julia Franzéns kärleksliv

Julia Franzén, Martin Melin och Bingo Rimér

Instagram / Karin Törnblom/TT

Julia Franzén slog igenom i TV4:s program Robinson och har sedan dess blivit ett välkänt ansikte för svenska folket.
Många rykten har även cirkulerats om Julias kärleksliv, men hur har relationerna sett ut egentligen under och efter Robinson? Hänt reder ut!

Det var under 2020 Julia Franzén, 30, blev känd för hela svenska folket då hon medverkade i TV4:s Robinson. Hon kom långt i programmet och blev snabbt en tittarfavorit på grund av sin ärlighet och glada personlighet. Och ryktena har sedan dess gått varma kring Julia Franzéns kärleksliv. Nu reder Hänt ut hennes tidigare romansrykten och romanser i och utanför Robinson.

Flirtiga romanserna i Robinson och finalistens svar om Julia Franzén

Under Robinson och tävlingens gång var det ett flertal kärleksrykten som cirkulerade kring Julia Franzén. Och enligt finalisten Priya Svang, var Julia Franzén den populäraste deltagaren under deras gemensamma säsong.

– Jag var inte kär i henne. Men en hel del andra deltagare var det, sa Priya då till Hänt.

Men ett rykte som Julia Franzén var ytterst hemlighetsfull kring var att hon och Robinson-deltagaren Kristove Rueda, 46, skulle ha haft en flirt. På frågan om de var mer än vänskap svarade Julia oerhört kortfattat.

– Det kan jag inte svara på. Jag vill inte kommentera det.

Ett annat kärleksrykte var att Julia Franzén och deltagaren Jani Jokinen, skulle ha blivit ett par efter Robinson. Men när Hänt frågade Julia var hon mycket tydlig med att det inte stämde.

– Jag har absolut inte gjort något med Jani, sa Julia då om romansryktet.

Julia Franzén träffade deltagaren Christoffer Willén efter Robinson

Under sin medverkan i Robinson avslöjade hon exempelvis för Hänt vem av de andra medverkande i programmet som hon hade fått upp ett öga för. Det fanns då inga spekulationer kring Julia och Christoffer Willén, 28.

Men när Hänt pratade med Julia under den tiden så avslöjades det att hon och Christoffer skulle “träffas” när de båda var i Stockholm.

– Vi kommer ses. Sen om det är en dejt eller inte, det vet jag inte. Det får ni fråga honom om, sa hon till Hänt.

Bingo Rimér och Julia Franzéns relation – därför slutade de träffas

Det var hösten 2020 som Julia Franzén började umgås med fotografen Bingo Rimér. Efter att Julia tillbringat sin första helg med Bingo kunde hon berätta för Hänt att det fanns ett intresse.

Detta var bara början på kärleksrelationen. När Julia flyttade till Spanien var Bingo snabbt på plats för att besöka henne. Turturduvorna umgicks flitigt och intensivt, även med Bingos barn.

Tyvärr höll inte relationen och enligt Julia så var förklaringen att de två aldrig var ett riktigt par, därför anser hon att det aldrig tog slut.

Romansryktet med Let's dance-aktuella Martin Melin

Det har även spekulerats kring om Julia Franzén och tidigare Robinson-vinnaren och polisen Martin Melin haft någon slags flirt. Efter en tids rykten förklarade de två att de inte var tillsammans med en ironisk bild på Instagram.

”Vi tyckte det var en bra idé att ses i verkligheten eftersom vi tydligen är tillsammans”, skrev Julia Franzén skämtsamt.

FOTO: Instagram / Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Då har Robinson 2021 premiär – allt du behöver veta

LÄS OCKSÅ: Så bor Kikki Danielsson – nya bilderna visar

Senaste nytt