Efter Robinson – Julia Franzéns kärleksbesked

Robinson-Julia

Ryktena har gått varma kring Julia Franzéns kärleksliv.
Nu avslöjar Robinson-deltagaren för Hänt vem av de andra medverkande i programmet som hon har ett extra öga för.
– Vi kommer ses. Sen om det är en dejt eller inte, det vet jag inte. Det får ni fråga honom om.
Helikopterdramat i Robinson – som tittarna inte fick se
Slå på ljud

Finalveckan i Robinson 2020 är i full gång och under de kommande avsnitten kommer deltagarna att slås ut en efter en. I tisdagens avsnitt var det tittarfavoriten Julia Franzén , 29, som fick lämna efter att ha förlorat i en Robinsontävling.

– Det är så sjukt, jag har en dagbok som jag skriver i varje dag under Robinson. Och jag hade verkligen skrivit dagen innan om att jag är “så klar med Robinson” och jag är otroligt glad över att jag kände så när jag väl åkte ut. Trasan var urvriden och jag är väldigt stolt över att jag kommit så pass långt som jag gjort och fått visa vem jag är, säger Julia till Hänt.

Under tävlingens gång har ett flertal kärleksrykten cirkulerat kring Julia – som enligt deltagaren Priya Svang, 26, var den populäraste deltagaren under årets säsong.

– Jag var inte kär i henne, men en hel del andra deltagare var det, säger Priya.

Obekväma frågan

En av de rykten som florerat är att Julia Franzén och Jani Jokinen, 36, ska ha blivit ett par efter programmets slut. Men när Hänt pratar med Julia är hon väldigt tydlig med att så inte är fallet.

– Jag har absolut inte gjort något med Jani, skrattar Julia och forsätter:

– Alla deltagare gick ett varv för att beskriva sin drömpartner och när turen kom till Jani så beskrev han mig exakt. Sedan dess har vi skämtat om att vi ska gifta oss.

Ett annat rykte som Julia är betydligt mer mystisk kring är att hon och Kristove Rueda, 46, skulle ha haft en fling. På frågan om de någon gång tagit steget till något mer intimt än enbart vänskap svarar Julia bara:

– Det kan jag inte svara på. Jag vill inte kommentera det.

Julia Franzéns svar om kärleken

Något som det inte funnits många spekulationer kring är däremot relationen mellan Julia och Christoffer Willén, 28. Men då Hänt pratar med Julia avslöjar hon att de ska “träffas” när båda är i Stockholm.

– Vi kommer ses. Sen om det är en dejt eller inte, det vet jag inte. Det får ni fråga honom om.

Julia berättar i samma samtal att hon är väldigt redo för att lägga singellivet bakom sig och då vi pratar om vem av deltagarna hon skulle kunna tänka sig inleda en romantisk relation med – är vi återigen tillbaka på Christoffer.

– Han ser ju bäst ut. Sen har han en superduper personlighet och vill dessutom flytta till LA, säger Julia med ett litet fnitter.

 

 

 

FRÅN FÖRSTASIDAN